Benden uzak dur.

532 49 2
                                    

Harry'nin ağzından;

Şarkı boyunca beni delip geçen iki göz hissedebiliyordum.Kendimi bakmamaya zorladım.O bana bakmıyorken; sahneye ilk çıktığımda balonlar üzerine düşerken çok güzel görünüyüyordu.Fazla güzel..Ama bana göre değildi.Belliydi.Zengindi.

Balo bitimine doğru,Niall'a yardım ederken yanıma geldi.Selamlaştık ve bana iltifat etti.Benim de karşılığını vermemi bekliyordu,belliydi ama sadece teşşekür etmekle yetindim.Çünkü olamazdı.Beraber olamazdık.Çok farklıydık.Onu reddettiğim zaman,çok sinirlendi ve astım krizi tuttu.Hayatımda hiçbir kız için bu kadar endişelenmemiştim.Ya da en azından karşımda daha önce kimse nefessiz kalmamıştı.Başkası olsa yine bu kadar endişelendirdim.Onun bir farkı yoktu.Sadece normalden daha güzeldi..Tamam.ÇOK DAHA güzel.

Balo salonunda onu geride bırakarak dışarı çıktım.Geçtiğim her sokakta simsiyah elbisesi ve bembeyaz cildi karanlıkta karşımda beliriyor gibiydi.Fenalaştığında bozulan saçalarının kokusunu duyabiliyor gibiydim..Ama yoktu.Olmayacaktı.

Amelia'nın ağzından;

Gitmişti.Hiçbir tepki vermeden.Nasıl bu kadar kör olabiliyordu? Nasıl güzel bir kıza karşı koyabiliyordu? Yoksa gay miydi? Olabilirdi.Normaldi..Ama gözlerinde erkekliği görmüştüm.Olamazdı.Sanırım.Yani gay.Herneyse onu elde edeceğim dedim ama neden burda onu düşünüyordum ki? Onu değil;onu elde etmenin yollarını düşünmeliydim.Biranda telefon titredi ve bende korkudan sıçradım.Kendi iç dünyamla savaşırken daha balo salonunda olduğumu hatırladım.Arayan Rory'di.Beni yaklaşık yarım saattir arabanın içinde beklediğini söyleyince,hızla yanına gittim.Hiç konuşmadık.Sinirli gibiydi.Eve bıraktığı için teşekkür edip hoşçakal dedim,gülümsedi ve uzaklaştı.Eve girdiğimde odama çıktım,saçlarımı yıkadım,üzerimi değiştirip yatağıma girdim.Saat 11 e geliyordu.Ama deli gübü uykusuzdum.Hemen gözlerim kapandı..

İlk başta,gözleri gözümün önüne geldi.Daha sonra beyaz teninden ortaya çıkan dövmeleri,saçları ve dudakları derken karşımda silüeti belirdi.Nefesim kesildi.Bunu beklemiyordum.

''Seni reddettim diye küstah mı oluyorum?'' dedi.Balodaki ses tonuyla.Korkunçtu.Ormanları gördüğüm gözünde nefret vardı ve nefret; gözlerine buğu katmıştı.Dehşetle geri çekilirken birden uyandım.

Nefesim kesildi ama astımda dolayı değildi.Saat sabahın 3 üydü.Aşağı inip su içtim.Odama dönerken aklımda hep;

''Amelia..Bende Harry.'' sözleri tekrar ediyordu.Adımı farklı söylüyordu.Kalbimi ısıtıyordu.Gözlerindeki endişeyi hatırladım.Daha önce kimse benim için bu kadar içten endişelenmemişti.Annem bile.Ellerimin yatağımda olduğunu hissettim.Ne ara merdivenden çıkıp odama ulaşmıştım ve ne ara birini bu kadar düşünür olmuştum?

Harry'nin ağzından;

Kendini beğenmiş gülümsemesi aklıma gelince istemsiz bir şekilde dudaklarım yukarı doğru kıvrılmıştı.Gözlerimi kapattım ve düşündüm.Mükemmelliğini,ses tonunu..HAYIR.Düşünemezdim. Ben sabahtan akşama kadar barlarda şarkı söyleyen,ailesiz sıradan bir çocuktum.O ise istediği herşeye sahip gibiydi.Ailesinin yanında olduğu gözlerinin içinin gülmesinden belli oluyordu.Mutluydu..Gözlerim yandı.Yatağımda yatmış bir kızı düşünüyordum.Benim buna şansım yoktu.Zamanım da.Sabah erkenden bara gidecektim.Uyumaya çalıştım..

Amelia'nın ağzından;

Sabahım annemlere baloyla ilgili yalanlar söylemekle geçti.Moralim bok gibiydi.Saçımı akşam yıkadığım için duş almayı tercih ettim.Gözlerim kıpkırmızıydı.Bugünümü kendimi mezun olarak saydığım için daha önce gitmeyi tercih etmediğim bir yerde geçirecektim.Gideceğim yere uygun bir kıyafet seçmem gerektiği için Jack Daniels tişörtümü siyah kot şortumun içine sokup hafif bollaştırdım.Ayağıma siyah converselerimi giydim.Saçlarımı açık bırakıp çantamı da alıp evden uzaklaşmaya başladım.Bar eve çok uzak değildi.Yürümeyi tercih ettim.Ulaşıp içeri girdiğimde kimse olmadığına şükrettim.Kimsenin olmaması;astımı tetikleyecek sügara dumanının olmaması demekti.Viski söyledim,sayamadığım kadar içtikten sonra yine o sesi duydum..Şarkıyı..Sadece aklıma oldğunu sandım ama çok gerçekti.Arkamı dödüğümde Harry oradaydı.Gözleri kapalı kendini şarkıya kaptırmıştı.Tek başına söylüyordu.Kimsenin olmamasına ve çok fazla içmeme şükrederek Harry'i sahnenin arkasına ittim.Zalimce,

''Öp beni.'' dedim.

''Ne? Sarhoşsun sen Amelia.''

YİNE O ADI SÖYLEMİŞTİ.YİNE BANA AMELIA DEMİŞTİ.

''Bana AMELIA DEME.BENİM ADIM A.M.Y!'' diye haykırdım.

''Tamam Amelia.'' dedi sakince.

Susturmak için dudaklarına yapıştım.Nefes alamayana kadar öptükten sonra bir saniyeliğine geri çekilip adımı sayıkladı.Nefesi dudaklarımla buluşmuştu.Neden olduğunu bilmiyordum ama onu istiyordum.

''Harry..'' diye inledim.Sesim arzulu çıkmıştı.

''Yapamam Amelia.Benden uzak dur.'' dedi.Amelia demişti yine.Aslında hoşuma gidiyordu.Yavaş ve kaba aksanında adımı duymak huzur veriyordu.

''Gitme.'' diyebildim..

Ordinary Boy.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin