CassiopeaUnicorn

40 6 0
                                    

Simplityy

În primul rand, ideea este originală. Nu am mai întâlnit o poveste despre un război mondial, așa că mi-ai atras atenția. În al doilea rând, aspectul nu este foarte plăcut. Alineatele lipsesc și sunt prezente foarte multe semne de întrebare. Aceste detalii nu oferă un aspect plăcut. În concluzie, lucrarea ta nu este foarte reușită. Ideea este interesantă, dar nu este descrisă foarte bine și nu i-ai oferit aspectul potrivit. Nota:6,50.


IuliaBucur1

Consider ca inceputul a stricat toata descrierea. Daca era formulat altfel ar fi fost perfect. De exemplu: "Anul 3356, aduce asupra Parisului...." sau " Ethan Mark este un savant....". Ceva de genul acesta. 

Nota:9 


Tasmmyn

  Tu ai vrea sa citesti carti in care inceputul povestii sa fie asa mic?Tu practic ai rezumat prologul povestii. Ma mai intereseaza co chestie, la intrebarile de la final tu ai un raspuns sau sunt doar simple intrebari?  

Nota:6


LittleBlackStar252

Nu consider ceea ce ai scris tocmai o descriere. E mai degraba un prolog sau inceputul primului capitol, asta daca scoti intrebarile de la final. Apropo de intrebari, mi se pare ca nu isi au rostul. 

Taie pur si simplu actiunea inutil. In concluzie puteai sa faci multe cu idee, dar n-a iesit ceva tocmai multumitor.

Nota:7


Total:28,5


Next Big WriterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum