AnneMarie222n

44 7 4
                                    

Simplityy

În primul rând, titlul nu îmi atrage atenția. Numele este original, dar acestea cu „versus" sunt clișeice. În al doilea rând, ideea nu este originală. Ai adăugat câteva detalii speciale, dar ideea este regăsită în foarte multe lucrări din categoria SF. În al treilea rând, apreciez că ai pus alineatele. Cred că ești singura ce nu a uitat de ele. Te felicit! În concluzie, este a treia lucrare din concurs ce are la bază lupta dintre roboți și oameni. Ai introdus câteva detalii originale, dar nu sunt destule. Nota:7,5


IuliaBucur1

   Ideea mi-a placut, insa inceputul este putin cam sec. Ai inceput prea direct cu anul si locatia. De asemenea, cred ca descrierea ar fi fost mult mai interesanta fara vreo masina zburatoare. Este deja un subiect neinteresant pentru multa lume.Singura mea nelamurire este teama atingerii zombi. De ce este asa important faptul ca a fost atinsa? Din cate ai spus mai sus, virusul este transmisibil prin injectare. 

Nota:8,7


Tasmmyn

  Iti fac aceeasi precizare ca la LorenaLenn, inceputul e prea brusc.  

O fiinta jumatate robot nu este zombi robot ci este cyborg. 

O alta chestie pe care iti recomand sa o modifici este prezenta masinilor zburatoare. La ultima verificare nu eram in Star Wars.

Nota: 10

LittleBlackStar252

Trebuie sa mentionez ca imi place enorm numele protagonistei. O chestie care nu imi place este felul in care ai povestit. Daca as citi ceea ce ai scris tu pe spatele unei carti, m-as gandi de doua ori inainte sa o cumpar, desi ideea este foarte buna. Inca o chestie pe care trebuie sa o mentionez este ca nu am inteles de ce isi face ea griji in legatura cu virusul, daca acesta este injectabil. 

Nota: 7,5


Total:33,7

Next Big WriterWhere stories live. Discover now