LorenaLenn

60 11 1
                                    

Simplityy

        În primul rând, nu văd legătura dintre titlu și descriere. Nu ai vorbit de iubire în descriere. În al doilea rând, descrierea e simplă. Mă așteptam să găsesc idei mai complexe. Un remediu pentru toate bolile? E exagerat. Nu pot spune că ideea principală nu e bună, dar cred că nu ai evidențiat esențialul și ai bătut câmpii. În concluzie, ideea ta este bună, dar nu destul de bună.

Nota:7


IuliaBucur1

  Ai prea multe detalii nesemnificative ce nu isi au rostul intr-o descriere. Ai fi putut sa o scrii fara sa dai atatea informatii despre personaje, mai ales cel masculin. Daca ii spuneai doar numele si scopul lui era suficient. Fara meserai lui. Mi se pare ca ai dezvoltat exact unde nu trebuie. Din nou,este doar o descriere, nu ne pierdem in detalii.  

Nota:8


Tasmmyn

Inceputul lasa de dorit. Proba specifica ca acolo se intampla actiunea si ca in acel an se savarsesc evenimentele. Puteai incepe spre exemplu: „ 3356 este anul schimbarilor caci Franta are nevoie de un remediu...." si asa mai departe. Nu trebui sa spui ca se descopera leacul , asa se pierde suspansul si din cate am vazut, povestea nu reprezita o tentatie a iubirii, poate daca cei doi ajung sa se placa, dar tema esentiala e ca persoana care foloseste antidotul gresit, sa fie oprita.  

Nota:7

LittleBlackStar252

Contrar a fata de ceea ce a spus colegele mele, mie mi-a placut foarte mult descrierea ta. Daca ar fi fost sa scriu eu, probabil as fi pun niste nume mai putin intalnite, poate chiar inventate, cu o tenta futurista. Titlul mi se pare si el putin nepotrivit. Dai un spoiler cu privire la faptul ca el o va ajuta pe ea, ca mai apoi sa se infiripe o relatie. In alta ordine de idei, mi-a placut mult exprimarea ta si felul de a formula, dar mai ai de lucrat. 

Nota:8


Total: 30

Next Big WriterWhere stories live. Discover now