Bine ai venit în lumea mea! E controverastă, e dezordonată și e nebună, dar așa sunt și eu fără urmă de îndoială. Nu despre asta e vorba? Să creăm ceva ce ne reprezină? 

Scriu ca să îmi golesc mintea de idei și nu văd viața fără această modalitate de evadare.

În toamna lui 2018 am publicat primul roman, Clona, care face parte din Seria Într-un Univers Paralel.

Clona este povestea lui Hayili, o femeie distrusă de moartea tatălui său, ce se scufundă zilnic din ce în ce mai adânc în lumea neagră a păcatului căci zilele de plâns s-au transformat încet încet în auto-mutilare, auto-mutilarea în nicotină, nicotina în alcool, iar alcoolul în viteza. Cursele ilegale au ajuns viața ei la scurt timp după balul de absolvire, iar acum este una dintre cele mai bune șoferițe din industria geamănă, totuși mult mai intunecată, a curselor de formula unu. Revenirea la New York dupa șase ani o va aduce pe fundul „oceanului negru al păcatelor" căci Andrew Williams nu poate să îi treaca prezența cu vederea. Mânată de nevoia disperată de bani într-o cauză misterioasă, Hayili acceptă o propunere mortală, călcând pe urmele acoperite de timp ale celui mai bun prieten, Ed. În cadrul acestei etape din viața ei, Hayili va înțelege multe, dar, cel mai important, de ce toată lumea îi spune că ADN-ul ei e format din viteză și păcat.

În timpul liber fac trailere așa că nu ezita să mă contactezi *wink*

Altceva? Păi... Îmi plac serialele, sunt Potterhead, deși îl urăsc pe Harry Potter, și aș putea vorbi despre Paul Walker toată ziua. Dacă vrei să știi mai multe, dă-mi mesaj *wink*
  • JoinedOctober 17, 2014
Story by Raluca H.
I. Ne Cunoaștem După Nume by LittleBlackStar252
I. Ne Cunoaștem După Nume
Winter nu a fost niciodată normală. Chiar înainte să-i cunoască pe Arlo și pe Mel, poate chiar înainte de Evr...
+1 more
1 Reading List