𝘔𝘺 𝘛𝘦𝘢𝘤𝘩𝘦𝘳 𝘦𝘱 4

7K 427 1.1K
                                    

"Öğrenci!"Diyip ayağımın tabanlarını sertçe yere vurarak tısladım.Bir kaç saniye bekleyip,ses gelmeyince sinirle tüm odaları aramaya başladım.

"Hangi cehennemdeysen,hala ben sakinken ortaya çıksan iyi edersin yoksa-"sözümü yarıda kesen manzara ile şaşkınlıkla ağzımı araladım.

Elinde tutmuş olduğu bordo renkli sütyenimi sallayarak,yüzüne yerleşdirdiği edepsiz gülümsemesiyle aniden karşımda dikilerek konuşdu.

"Woah cidden zevkiniz güzelmiş öğretmen.Hm nasıl desem,sevdim~"

"Ne saçmalıyorsun sen!"diye aniden bağırarak,hızlı bir şekilde elindeki sütyenimi alıp,elimi yardımı ile arkamda saklayarak konuşmama devam ettim.

"Ne hakla odama girip,eşyalarıma dokunursun ha!?"

"Peki,siz ne hakla bir erkeği evinize getirdiğiniz halde özel(!) eşyalarınızı ortalığa saçarsınız?Cidden kasıtlı olarakmı yapıyorsunuz öğretmen hanım?''

Ben söylediği son şeye anlam vermeye çalışırken,aniden bir kaç adım ilerleyerek üzerime gelmeye başladı.Refleks olarak ona karşılık bende bir kaç adım gerilemeye çalışmışdım.Ancak soğuk duvara çarpan bedenim buna engel olmuşdu.

Uzun bacakları sayesinde koca bir adım atarak aramızda olan küçücük mesafeyi kapatıp sol elini başımın kenarına kaçmamam için sabitleyip nefesini yüzüme üfledi

"Sizcede,oyun oynamanız çok saçma değilmi?İlk önce saf ayağına yatarak bana yardım etmeye çalışmanız,evinize getirmeniz ve sonrada sütyeninizi ortalık yerde bırakmanız.Amacını çok belli ediyorsun öğretmen!"

"Sen ne saçmalıy-'

"Shh!"işaret parmağını dudağımın üzerine koyup konuşmama izin vermeden devam etti.

"Lafımın kesilmesini sevmem öğretmen.Sadece ben konuşacağım ve sen dinleyeceksin!Şimdi gelelim esas meseleye.Canınız oyunmu oynamak istiyor öğretmen?Oynayalım o zaman!Ama her oyun kuralına göre oynanır bilirsiniz zaten.Sabahları okulda biricik öğretmenim olursunuz,akşamlarıda.."

Lafının ardını dinleme gereği bile duymadan,elimi yüzüne tokat atmak için kaldırdığımda sertçe bileğimden tutarak bunu engellemişdi.

"Sınırları zorluyorsun!Noldu,beni herkesden korumaya çalışan öğretmen şimdi banamı tokat atacakdı?!Tch tch hiç yakışdıramadım öğretmen.Söylediklerimde doğruluk payı olmalı ki bu kadar sinirlenmenize neden oldu her halde.Ama çok şanslısınız öğretmen,bu yumuşak kalbim size kıyamıyor.Bu kadar çok benimle ilişki yaşamak istiyorsanız,şimdi ba-"

"Kes sesini!

Gitdikce daha da çirkinleşen sözlerine daha fazla dayanamayarak,sonun da cesaretimi toplayıp onu sertçe iterek bağırmışdım.

"O kadar bencil ve küstahsın ki öğrenci,kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun!Her kesi kendin gibi kalbi kirli zannediyorsun,yapılan iylikleri kötülük gibi algılıyorsun!Bunu unutma sen benim öğrencimden başka hiçbir halt değilsin!Şimdi evimden defol!"

Ne zaman akdığını bilmediğim gözyaşlarımı elimin tersi ile çaktırmadan sildikden sonra,elimle kapıyı göstererek çıkmasını emretmişdim.

Söylediğim onca şeyi umursamayarak, sesli bir şekilde gülüp ellerini bir kaç kez bir birine çırparak konuşdu

"Bravo! İyi oynuyorsunuz öğretmen ancak şunu unutmayın ki,tüm bu olanlar yanınıza kalmayacak!"

Selamun Aleyküm🌙💓
Bu bölüm bir azcık kısa oldu farkındayım,ancak sizi fazla bekletmek istemedim❤️

İn şa Allah en kısa zaman da bir yb daha yazacağım❤️

Gelecek bölümlerde görüşmek dileği ile in şa Allah❤️

Allaha C.C emanet olun❤️

My Teacher || JJK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin