Kapitola 7. : Fyzický projev lásky

210 14 11
                                    

Nagisa se znovu přisál na rty svého milovaného, což mu Rei s radostí oplácel a oběma rukama mu sjel na zadek. Nagisa se samým vzrušením zavrtěl v jeho dlaních a oběma rukama sjel na modrovláskovu hruď, kde začal rozepínat knoflíky jeho košile. To samé poté udělal i Rei Nagisovi. Navzájem si sundali košile a rty brýlatého chlapce se přisály na jemnou kůži na krku drobného blonďáčka vonící po meruňkách. Nagisa vzdychal a mumlal Reiovo jméno, což modrovláska donutilo posunout se na jeho hruď, kde byl velmi citlivý, takže už nedokázal dál zadržovat sténání. Rei ho povalil pod sebe na postel a sundal mu kalhoty i se spodním prádlem. Nagisa zrudl a s pohledem upřeným na modrovláskovy kalhoty řekl: ,,Ty taky... A i brýle.", na což Rei zareagoval úsměvem, políbením Nagisy na rty a konečným uposlechnutím rozkazu svého miláčka. ,,Páni...," pošeptal si pro sebe šokovaně blonďák při pohledu na... vy víte co. ,,Půjdu na tebe pomalu, slibuju," pošeptal mu do ucha modrovlásek a přetočil ho na břicho. ,,C-co to děláš?!" polekal se Nagisa a podíval se přes rameno na Reie. Ten ho políbil na krk a pak na záda, kde s polibky postupoval podél páteře. Poté ho popadl za boky, které zvedl nahoru, takže teď Nagisa klečel na kolenou, ale horní částí těla stále ležel na posteli. Tomu malému úchyláčkovi už došlo, co s ním chce Rei udělat a zcela se mu poddal. Ukazováčkem nahmatal Nagisův vstup a pronikl jím dovnitř. Blonďáček vykřikl bolestí a Rei se zeptal: ,,Bolí to?"

,,Jo, bolí. A moc...!"

,,Dobře. A co teď?" zeptal se a vyměnil prst za jazyk. Nagisa opět vykřikl, ale tentokrát slastí. ,,Takhle je to dokonalý!" Rei se usmál a pokračoval v péči. Po asi deseti minutách Nagisa oznámil: ,,Já už za chvilku...! Rei-chaan!" Bílá tekutina pokryla celou jeho hruď. Rei z něj vysunul jazyk a blonďák slastně vydechl. Vyčerpaně oddechoval a modrovlásek se přiblížil k jeho uchu, do kterého mu pošeptal: ,,Už můžu?" Nagisa zadýchaně přikývl a Rei mu vyhověl. Pronikl do jeho drobného těla a chtěl počkat až si zvykne, ale blonďák ho přerušil s: ,,Už se pohni!"

,,Trochu netrpělivý, nemyslíš?"

,,V tom případě, nezasloužím si potrestat?" zeptal se provokativně Nagisa a Rei do něj přirazil. ,,Aah! To je ono! Tam!" Po asi hodině přirážení oba vyvrcholili a Rei se z něj vysunul. Padl vedle vyčerpaného Nagisy a oba je přikryl dekou. Objal svého miláčka kolem pasu a blonďáček mu položil ruce na hruď. Potom se políbili na rty a usnuli hlubokým spánkem, který trval až do rána.

Konec!

Free! - Kouzelný motýl a Černý tučňákTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang