Kapitola 6. : Operace ,,Odhalení"

162 14 0
                                    

Nagisa se probudil půl hodiny před zazvoněním budíku a přemýšlel: ,,Rei-chan, proč mi tak moc připomínáš mojeho Motýlka? Ne, počkat, takhle to zní jako bysme spolu já a Motýlek chodili! Chodíme spolu vůbec? Ne, jasně, že ne. I když je, stejně jako Rei-chan, hrozně sexy, to musím uznat. Vlasně, od té doby, co se s ním znám si mezi ním a Rei- chanem nemůžu vybrat. Možná si nakonec vyberu Motýlka, přece jenom se o mě stará daleko víc než Rei-chan a taky jsem na něho zapůsobil už první den, co jsme se poznali, což on na mě taky! Ale na druhou stranu bych se asi měl uklidnit a počkat až si mě Rei-chan všimne sám. Upřímně doufám, že budeme teď někdy ve škole dělat nějakou skupinovou práci, a že já budu ve skupině s Rei-chanem. Však víš, aby jsme si to mohli vyříkat a tak... Ale už bych měl vážně spát. No, aspoň mám těch pár hodin, co mi zbývá, k dob-" Zazvonil budík. ,,No, to si děláte srandu!" postěžoval si Nagisa a vypnul budík ve svém telefonu. ,,Co se stalo, že jsi vzhůru tak brzo?" zeptala se lehce ospale Kaya, která spala v kapse poskládaných tepláků ve skříni, kterou Nagisa otevřel. ,,Budík, že by? Hádám, že jsi tentokrát za ospalce ty, nemám pravdu?" zeptal se blonďák se zlomyslným úsměvem.

Po ranních přípravách se Nagisa vydal do školy. Do třídy vstoupil pět minut před zvoněním a rychle si nachystal učebnice. Zadíval se na Reiův krk, od něhož ucítil se linout krásnou vůni borůvek. ,,Počkat! Nejsou to borůvky? Takhle přece voní Motýlek! Že by... že by byli Rei-chan a Motýlek jeden člověk? Ne, to není možný. Ale, co když je?" pomyslel si Nagisa a nenápadně si šokovaně zakryl ústa. Pak si všiml Reiova náramku a bylo mu to jasné. ,,M-Motýlku..?" pošeptal si pro sebe blonďák, ale tak že to slyšel i Rei, který se na něj okamžitě otočil. Takový sladký hlas má přece jeho Tučňáček! Jenže když se otočil, spatřil Nagisu Hazukiho s šokovaným výrazem a zakrytými ústy. Brýlatý chlapec povytáhl obočí a nechápavě zamrkal fialovýma očima. Nakonec jen pokrčil rameny a otočil se zpět dopředu. Nagisa si neslyšně úlevně oddechl a pak začala hodina.

Po konci vyučování se všichni studenti včetně Reie a Nagisy rozešli ven ze školy a najednou se městem rozezněl zvuk výbuchu. Brýlatý a blonďáček se lekli a oba se rozutekli jiným směrem. Oba si našli skrýš a transformovali se.

----Po misi----

Přistáli na střeše Nagisova domu. ,,Co takhle, kdyby jsme šli tentokrát dovnitř? Nagisa mi řekl, že jel s rodičema někam mimo město," řekl Tučňák a Motýl nakonec souhlasil. Okřídlený s bělovláskem v náručí proletěl oknem Nagisova pokoje a položil ho na zem. Chlapec v černém téměř rychlostí světla zavřel okna, zatáhl závěsy a zhasl světlo. Pak přišel k Motýlovi a posadil ho na postel. Obkročmo si mu sedl na klín a položil mu ruce na ramena. Černovlasý Motýl byl v obličeji kompletně rudý, ale nezmohl se na nic jiného než na šokovaný výraz. Bělovlasý ho pohladil po tváři a s téměř rubínovými tvářemi mu vtiskl jemný polibek na rty. Černovlásek si do té doby myslel, že mu nejspíš jen pracuje jeho divoká fantazie, což však nebyla pravda. Bělovlásek se odtáhl a zeptal se: ,,Kdo vlastně jsi pod tou maskou, můj milovaný Motýlku?" Pak s pravačkou sjel až k černovláskově levému zápěstí, kde se nacházelo jeho mirákulum. ,,Víš, tahle otázka mě týrala už tak dlouho~. Ale počkej, nic neříkej, přijdu na to sám," řekl svůdným tónem bělovlasý a rozepnul mu náramek. Motýl se proměnil na Reie a Tučňák se usmál a znovu mu zacvakl mirákulum. ,,Myslel jsem si to, Rei-chan," řekl a vtiskl mu další, ale tentokrát vášnivý, francouzský, polibek. Rei mu ho opětoval a očkem střelil po jeho náhrdelníku, na kterém už zbývala jen jedna kapka, a zlomyslně se usmál do polibku. Motýlí kwami Michio se doširoka usmál a vesele zatleskal droboučkýma ručkama. Nagisovi vyprchala přeměna a Kaya vyletěla ven. ,,Přesně jak jsem předpokládal, můj sladký Nagiso," řekl Rei a blonďáček zrudl ještě víc. ,,Promiňte, ale kdo by to nepředpokládal, Rei-san? Já jsem to o vašem budoucím vztahu věděla už od začátku a to ani nejsem motýl!" upozornila na sebe Kaya. ,,A jéje a už je to tady zase...," řekl vyčerpaně Michio s povzdechem a překříženýma ručkama na hrudi. ,,Ty radši mlč, ty okřídlený blbečku! Na rozdíl od tebe mám aspoň nějaké vychování!" bránila se Kaya a obrátila se k Michiovi zády. ,,Nemohli byste si to jít vyříkat třeba... do skříně?" navrhl poněkud vytočeně Nagisa a oba kwami nakonec souhlasili.

Free! - Kouzelný motýl a Černý tučňákWhere stories live. Discover now