İdam

4.1K 535 239
                                    

Bölüm şarkısı: Jacob Lee- Demons

****
Herkes meydandaydı. Chanyeol Baekhyun'u Yixing'e götürmüş ve ayılmasını beklemeden bahçeye çıkmıştı. Meydanın ortasında bir sürü kitap, kullanılmış kömür ve yanmış çimenler, onların üzerinde de ipte sallanan Lisa duruyordu.

Chanyeol gördüğü şeyle hızlıca bakışlarını başka yere çekti. Lisa'nın morarmaya başlamış yüzünü görmek gerçekten canını acıtmıştı. Koşar adımlarla yakına gitti ve Suho'yu buldu.

"Neler oluyor?"

"Sen ve Baekhyun'la sonra konuşacağım!" Suho çok sinirli görünüyordu. Chanyeol birkaç adım geri gitti. Sehun'un da içinde bulunduğu bir Harpi grubu cesedi aldı ve gözden kayboldu. Lisa'yı nereye götürdüklerini bilmiyordu. Yerdeki boş şişelere ve yanık çimenlere bakarken dikkatini bir kağıt parçası çekti. Kimse fark etmeden eğildi ve kağıdı aldı.

Şeytanla bir anlaşma yaptım.

Kana benzeyen kırmızı bir şeyle yazılmıştı. Chanyeol içinin ürperdiğini hissediyordu.
Kağıdı çevirdi ve arkasında yazanı okumaya çalıştı.

Kendi ruhum anlaşma için yeterli değildi,
Elysion'un ve Kainat'ın en güçlü ruhunu anlaşmaya kattım

Altında bir isim yazıyordu ama silinmişti, okunmuyordu. Chanyeol panikle etrafa bakındı. Kimin ruhunu satmış olabileceğini bilmiyordu. Bunu düşünmemeye karar vererek tekrar içeri koştu ve Yixing'in odasına gitti.
Baekhyun yatakta uzanıyordu ve Yixing'le konuşuyordu.

"Uyanmışsın." Baekhyun duyduğu sesle başını kapıya çevirdi. Chanyeol'u gördüğünde yorgun bir şekilde gülümsedi ve kollarını açtı. Chanyeol hızlıca açtığı kolların içini doldurdu ve sıkıca sarıldı.

"İyi misin?"

"İyiyim... İyiyim." Chanyeol onun yüzünün her noktasını küçük öpücüklerle doldurmaya başladığında Yixing güldü.

"Ama siz çok tatlısınız!"

Baekhyun gülerek Chanyeol'un dudaklarına hızlı bir öpücük kondurdu. Chanyeol onu devam ettirmek için bir hamle yapsa da içeri doluşan periler bunu engelledi.

"İkiniz, Suho sizi çağırıyor!"

"Neden?" Baekhyun anlamaz bir şekilde perilere bakarken Chanyeol onun elini sıktı.

"Bahçede bana bir şey konuşacağını söylemişti. Sorun yok."

Suho'nun odasına girdiklerinde Suho yavaşça Chanyeol'un önünde eğildi.
"Oturun."

Baekhyun çok gergin görünüyordu. Chanyeol onun yanına oturdu ve Suho'nun görmeyeceği bir şekilde elini sıkıca tuttu.

"Sizinle konuşmamız gereken bir şey var."

"Dinliyoruz."

"Lisa bir not bıraktı." Suho masaya bir kağıt koydu. Bu not Chanyeol'un okuduğu nottu ama ilk defa görmüş gibi kaşlarını çattı.

"Bu nedir?"

"Lisa ruhunu anlaşma karşılığında sattığını, ama kendi ruhunun yeterli olmadığını yazmış. Başka birini de anlaşmaya katmış. En güçlü ruhu."

"Bunun bizimle ne ilgisi var?"

Suho derin bir nefes aldı.
"İlk başta bunun Chanyeol olduğunu sanmıştık. Ama sonra..." masasından mor bir sıvı aldı ve kağıdın üzerindeki silinmiş isme döktü. Kalem izlerinin içine boya dolduğunda isim çok daha belirgin hale gelmişti.

Eternals || ChanBaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin