Morning Sunschine

4 0 0
                                    

Mine første 3 måneder på College føltes som High School jeg var skolens nørd og jeg havde ingen venner ihvertfald ikke så mange indtil videre..

Jeg vågnede op ved siden af min bedste veninde vi delte College værelse hun hed Shella og var alt modsætning til mig Nemeligt populær og flot og havde det helt rigtige tøj på men hun kunne stadig lide mig
(Shella) Så det op Monty.
Det var mit efternavn men det kaldte hun mig bare jeg kunne også godt lide det.
"Ja Ja Monty er oppe" mumlede jeg imens jeg savlede på hovedpuden men lidt efter vågnede jeg dog med min minte silke pyjamas Shella var allerede gået hun skulle altid mødes med sine venner så tidligt. Der hvor jeg så aller værst ud bankede det på døren jeg tænke bare det var Shella der havde glemt sine nøgler jeg vaddede hen til døren med mit ulede hår min klamme morgen ånde og mit skaldede fjæs uden make up jeg åbner døren med lukkede øjne og gabet "jeg henter dine nøgler Shella " siger jeg med lukkede øjne lige da jeg vender mig siger en mørk stemme" ehhh" jeg smækker hurtigt døren jeg ved hvem det er jeg tuder næsten "NEJ NEJ NEJ" det var selfølgelig Jack, jeg skyndte mig hen til døren jeg råbte igennem dåren "eh ehm Hej Jack"
(Jack) Hej. Siger han igennem dåren så jeg kan høre det han siger så lige efter "du ved jo der er fest i morgen hos brother foreningen så jeg tænkte på om du ville med?"
(Mig) Ja Joooh, selfølgelig. Jeg jubler lydløst
(Jack) så henter jeg dig i morgen klokken 19.0
(Mig) Ja vises der..
Jeg kan høre han går, derefter læner jeg mig op af døren og tænker på Jack.. hvis bare han også kunne lide mig hvisker jeg, jeg går væk for døren og ligger mig i sengen igen..
--------
Jeg kan håbe i kan lide historien der kommer et afsnit til senere

College Life with A Big CWhere stories live. Discover now