→5←

3.6K 315 35
                                    

◆◇◆


"E-efendim "


Uzun olan çatallaşmış sesini düzeltmek için bir kaç kere öksürdükten sonra tekrar konuşmuştu.


"Baekhyun? "

"Oooo adımıı biliyorsun Park Chanyeolhehehehe bak bende adını biliyorum.Ama bilmemeyi isterdimpisslik,seni gerizekalıııııheheu "Diye kahkaha attığında Chanyeol kaşlarını çatmıştı.


"Sarhoş musun? Menajeri arıyorum hemen ortalıkta dolaşma. "


"Hahahaha yoksa ne olur, senin gibi otel odasında seks resimlerim mi dolaşır?Ha birde uyuşturucu alırken belki resimlerinde yayılır değil mi? "Diye kahkaha attığında  Chanyeol yumruğunu sıkmıştı.




"Gerçekten  ben... Ben üzgünüm.Nasıl oldu bilmi-"

"Geç bunları Chanyeol, insanlar üzgün olacak şeyler yapmazlar ,senin yüzünden ilişkimi açıklamak zorunda kaldımmm. Üstelik öylesine birlikte olduğum bir kızla olan ilişkimi mutlu musun? Tanrım ölmeni istiyorum. O zaman her şey daha çabuk unutulurdu. "



"Ben değilimm, yemin ederim  ki onlar ben olamam."

Chanyeol Baekhyunun lafları altında ezilirken söylediği kelimelerin onu inandırmadığını biliyordu.
Çünkü kimse ona inanmıyordu.



"Konuşsanaaa ama ne konuşacaksın değil mi? Hepimizin ağzına sıçtın Chanyeol hepimizin. Hepimiz dağıldık, hiç bibirimiz birbirimizle konuşmuyoruz.Çocuklar nerede onu bile bilmiyorum. Deli gibi istediğim, heveslendiğim dizi setinde sordukları tek  şey sensin. Sen, uyuşturucu ve siktiğin o oruspu. Bana sordukları tek şey bu.Senden nefret ediyorum,adından bile midem bulanıyor Park Chanyeol."




"Yeter Baekhyun! Ben bir şey yapmadım. Neden hiçbiriniz bir kere olsun beni dinlemediniz ha? Neden sadece suçlu olduğumu kabullendiniz? Ben  uyuşturucu almadım. Doğru düzgün içmeyi bile becermem.Beni bu kadar çabuk gözden çıkardığınız için suçlu sizsiniz.Ama ka- "


"Çok konuşma kapıyı aç yoksa kapına kusacağım. Yazık olacak. "



Chanyeol zil sesiyle telefonu kanepeye atıp kapıya ilerlediğinde saçı dağılmış, yüzü bembeyaz olan çocukla gözleri kocaman açılmıştı.

"Baekhyun?Buraya nasıl geldin ?" "


"Ayağındaki köpek tasması  çok yakışmamış Park. " Diye  baygın bakışlarıyla zorlukla gülümseyip tam  yere düşecekken Chanyeol onu bileğinden yakalayıp o kendi göğsüne çekmişti.


"Sanaınonorum"



Chanyeol boğuk çıkan ve anlaşılmayan kelimeleri boş verip onu kucağına alarak  odasına götürürken kalbinin ritmi daha da hızlanmıştı.
Ki Baekhyunun  kedi mırıltıları şuan kulağına en sevdiği şarkının melodisi gibi geliyordu.


"Sakin ol Yeol,sadece haftalardır insan görmedin.Ondan.Sadece ondan.."


Uzun zamandır bölüm atamamıştım şimdi biraz düzene girdim sayılır bölümler artık daha düzenli gelecektir. Umarım Bu Ex'i de diğerleri gibi seversiniz.

❤❤❤💙💙💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ex Sex Scandal XI[Chanbaek Texting ] Where stories live. Discover now