→2←

4.9K 336 57
                                    

♧♧♧

Ünlü band grubunun rapperi Park Chanyeol otel odasındaki uygunsuz bir şekilde sızan resimlerinin detayına bakıldığından aldığı yüksek miktardaki uyuşturucunun tespit edilmesinin yanında  bugün hastane raporlarıda sızdırıldı.

Naver

[-10,+2345]
Tanrım o piçi zaten sevmezdim. Hayranlarına acıdım.

[-12,3452]
Küçük çocukların örnek aldığı bir idolün bu yaptığı kesinlikle affedilemez, ülkeden sürgün edilmeli.


Dispatch

[-1,+1234]
O... Ç siktirip gitmeli, resimlerin iğrençliği yetmezmiş gibi birde uyuşturucu alıp hastanelik olmuş... Böyleleri idam edilmeli


[-2,2314]
Grubun liderine acıyorum, kesin dağılırlar. Kyungsooyu, Baekhyunu çok severdim zavallılar


[-1,+4566]
Dağılmalı ve tüm ilişkilerini kanı beş para etmez adamla ilişkilerini kesmeliler, üstelik bunu promosyon zamanında yapmış olması iğrenç. Tüm emekleri heba oldu minik kuşlarımın.

.
.
.



"Çık Chanyeol oradan polis merkezine gitmemiz gerekiyor. Aldığın uyuşturucu yüzünden ifade verip göz altına alınacaksın. "

Karanlık yurtta uzun olan duyduğu sesle başını gömdüğü dizlerinden kaldırdığında loş ışık bile gözlerini yakmış, durmuş yaşları tekrar akmaya başlamıştı.

"Ağlaman bir şey değiştirmeyecektir yediğin boku temizlemen gerekiyor. Diğer çocuklara sıçramamalı.Hepsi eve hapsoldu."

"Ben... Ben yapmadım hyung... Ben almadım. "Diye Chanyeolun boğuk sesi odada yankılanırken menajer gözlerini devirmişti.

Chanyeol deli dolu, kafasına ne eserse yapan, umusamaz adamın tekiydi. Ama her şeye rağmen ailesi, yakın çevresi hep ilk sıradaydı. Yani bu kadar fazla bir şey beklenmesede  herkes kolayca yaptığına inanmıştı.
Çıplak seks resimlerinden sonra uyuşturucu aldığını kanıtlayan raporlar bunu destekliyordu.

"Kanıt sunmalısın Chanyeol. Ama bunu yapamayacak gibisin. "Diyerek uzun olanın kolundan tutup çekiştirdiğinde  Chanyeol rüzgarda sallanan yaprak gibiydi.

Bunun üstesinden nasıl geleceğini bilmiyordu, hiçbir şekilde üstelik bu işte tamamen yalnız, bir başına kaldığının farkındaydı.

Sonunda başladık...
Umarım Ex serisinin diğer kitaplarına duyduğunuz ilgiyi aynen bunada duyarsınız.
İlerleyen saatlerde bir bölüm daha atabilirim. Yani isterseniz eğer.
♥Kendinize ve çevrenizdekilere dikkat edin. 😊

 😊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ex Sex Scandal XI[Chanbaek Texting ] Where stories live. Discover now