-28-

3.1K 133 73
                                    

[Alison]

"Waar gaan we heen?" vraag ik voor de zoveelste keer. Harry neemt me vandaag mee op onze derde date. "En waarom moest ik nou mijn bikini onder mijn kleren aandoen?"

"Alison, stil jij," zegt Harry lachend. "We zijn er bijna."

Hij krijgt gelijk. Vijf minuten later stopt hij de auto, en hij pakt mijn hand. Lachend ren ik achter hem aan. Het is gewoon altijd leuk met Harry. We blijven lopen, door een bos heen, tot we bij een open plek aan komen. Een groot meer ligt in het midden van het bos, omringd door groen gras. Het water is zo helder dat je de bodem van het meer kan zien, en het ruikt lekker.

Dan valt Harry's gitaar me op, en grijns ik als we erheen lopen.

"Ik wil eerst even dit doen," zegt Harry. Hij frunnikt nerveus aan zijn vingers. "Ik heb iets voor je geschreven."

"Wat?"

"Een bijbel," zegt hij sarcastisch. "Een liedje, Al."

"Oh.." zeg ik verrast. Harry heeft een liedje geschreven. Voor mij. Ik moet al bijna huilen van geluk bij het idee.

"Het heet Sweet Creature," mompelt hij, voor hij de snaren aanslaat.

"You bring me home," zingt hij na een paar minuten. Het is afgelopen.

"Harry, dat was echt prachtig," meerdere tranen zijn langs mijn wangen naar beneden gelopen. Zijn stem past zo goed bij de tekst, en de tekst is zo mooi. Het is geschreven voor mij en over mij. Harry schreef deze woorden met zijn gevoel voor mij in zijn hoofd. Ik leun naar voren om hem te knuffelen, en na korte tijd duwt hij me weer terug.

"Ik wilde nog iets vragen," mompelt hij. Ik ga rechtop zitten, en kijk hem nieuwsgierig aan. "Kijk, Alison. Ik vind je echt heel erg leuk. Je betekent zo ontzettend veel voor mij, en ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen. En dan gaan we nog samenwonen ook. Het is best wel gek hoe snel dingen kunnen gaan.."

Ik glimlach, Harry is lief. Het is zo schattig wat hij nu doet. Hij durft me niet eens aan te kijken, en staart naar de groene sprieten gras. Maar dan richt hij zijn groene ogen op mij.

"Je maakt me al heel erg gelukkig, maar je zou me nog gelukkiger kunnen maken. En daarom vraag ik nu of je mijn meisje wilt zijn," zegt hij zachtjes. Een lach breekt door op mijn gezicht, terwijl ik meteen op zijn schoot klim en hem omhels.

"Ja," fluister ik in zijn oor. "Ja, natuurlijk wil ik dat."

Ik leun achterover, waardoor onze gezichten nu maar een paar centimeter van elkaar af zijn. Harry glimlacht opgelucht, voor hij me zacht kust. Zijn lippen smaken naar pepermunt. Als onze lippen elkaar los laten, liggen onze voorhoofden tegen elkaar aan en kijken we elkaar aan. Harry Styles. Harry. Mijn vriendje. En ik ben er zo ontzettend trots op.

"Ik ben echt heel erg opgelucht."

"Wat dacht je? Dat ik nee ging zeggen? Natuurlijk niet," lach ik kleintjes.

"Zullen we zwemmen?" vraagt hij dan, gericht het meer. Ik knik gelijk enthousiast. Snel trekken we onze kleren uit. Harry had al gezegd dat ik mijn bikini moest aandoen, dus die had ik gewoon al aan. Harry kijkt me aan, en een idee plopt mijn hoofd binnen. Langzaam loop ik naar hem toe, en breng ik mijn lippen dicht bij de huid van zijn nek. Ik laat mijn warme adem even op zijn huid neerkomen, en dan geef ik hem een harde duw waardoor hij achterover het water in valt.

Een hoge gil verlaat Harry's mond voordat hij kopje onder gaat. Zijn hoofd komt met een zure lach rond zijn lippen boven, en ik kan mijn lach niet inhouden. Ik spring lachend naast hem het water in.

"Ik heb een idee, klim op mijn schouders," zegt hij dan. Ik rol ogen, en zwem weg uit zijn buurt.

"Hell no, ik hoef niet dood, maar bedankt voor het aanbod," zeg ik gelijk.

"Een keer, kom op," smeekt Harry. "Doe het voor mij."

"Waarom?" daag ik hem uit.

"Omdat we dan een leuke foto samen kunnen maken en dan kan ik onze relatie bekend maken, want ik wil gewoon vrij kunnen zijn om je te kussen waar ik wil," zegt hij trots. Ik grijns. "Oké?"

"Goed dan."

Harry rent blij naar zijn hoopje kleren, en zet zijn telefoon tegen een boom aan. Dan rent hij terug het water in, en klim ik op zijn schouders. Ik buig me voorover, waardoor onze gezichten op dezelfde hoogte zijn en mijn haar naar beneden hangt. Er klinkt een klikgeluid, maar eerst druk ik mijn lippen kort tegen die van Harry.

Dan lopen we samen naar zijn telefoon om de foto te bekijken. Hij is leuk geworden.

"Ik stel voor dat ik het er nu opzet, dan kunnen we het even laten en kijken we straks wat er gebeurd is," zegt Harry. Ik knik instemmend, goed idee. Harry laat me de caption zien, en ik knik weer.

@harrystyles: Only you❤

🐙 × 🐙

Het is nu avond, en Harry ligt naast me in zijn bed. De meeste fans reageerden superpositief en blij, Harrison was trending en de jongens hadden ons geappt. Ze vonden het geweldig voor ons, en dat vond ik fijn. Als Harry's beste vrienden me niet aardig zouden vinden zou het niet werken. Zelfs een paar celebtrities hebben ons veel geluk gewenst. Namen zoals Charlie Puth, Selena Gomez, Hailee Steinfeld, en Leigh-Anne Pinnock lieten mijn mond open vallen.

Harry's warme adem blaast in mijn nek, en zijn armen liggen stevig om me heen. Ik vind het fijn. Het voelt veilig. Met Harry.

🐙 × 🐙

YAYYY!!! HARRISON IS REAL Dit is  trouwens de foto die Harry en Alison hadden gemaakt, dit zijn niet Harry en Alison, weet ik, maar je snapt het idee:

YAYYY!!! HARRISON IS REAL Dit is  trouwens de foto die Harry en Alison hadden gemaakt, dit zijn niet Harry en Alison, weet ik, maar je snapt het idee:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Online [1D]Where stories live. Discover now