2. Daten

3 0 0
                                    

Jeg står ude foran Marcus og Martinus hoveddør. Jeg banker på og ud kommer en glad Marcus. Han giver mig og krammer mig. "Vil du med ind? Vi er alene hjemme. Mine forældre og søster er ude og købe tøj til Emma og Martinus er hjemme ved en ven" Jeg går med ham ind, stiller mine sko på skohylden og hænger min jakke op på knagerækken. Wooow deres hus er flot. Jeg elsker deres stue, den er stor og flot.
Vi går op på Marcus værelse og sætter os i sengen. Marcus tager sin computer og finder en film på viaplay. Vi sidder og ser the hunger games som jeg virkelig elsker!

Filmen er slut og vi skal til at havde noget at spise. Marcus tager to boller og lægger dem på brødristeren. Han tager syltetøj ud af køleskabet. "Hvad synes du om den nye dans? Er den svær?" Spørg han mig pludseligt, jeg trækker bare på skulderen og svarer "Den er vel okay, på min gamle danseskole lavede vi nogle svære on indviklede koreografier" . Vi sætter os ind i sofaen når maden er klar. Vi sidder og spiser lidt i mens fjernsynet kører. Vi går op på værelset Jeg lægger mig ned på sengen da jeg virkelig er træt. Han sætter sig hen til mig og lægger sig så vores hoveder er overfor hinanden. Han lægger sin hånd op på min skulder og videre op på min kind. Her kunne jeg blive liggende i al evighed.

Jeg vågner op og der at klokken er 16. Jeg begynder at græde da jeg finder ud af at jeg skal hjem. Marcus sætter dig op og lægger sin arm om mig. "Hva så?" "Jeg vil bare ikke hjem." "Hvorfor?" "Er ikke glad der hjemme" "Hvorfor ikke det?" "Min far... han slår mig. Jeg har ar på kroppen og blå mærker. Han er alkoholiker så han kan ikke styre det" jeg begynder for alvor virkelig meget at græde. "Jeg kan da spørge mine forældre om du må blive her lidt længere" jeg når ikke at svare før Marcus er gået ud af døren og på vej ned til sine forældre.

Jeg skal sove ved Marcus, men først skal vi hjem til mig og hente nogle ting. Bilen er ikke i garagen så min far er ikke hjemme. Vil helst ikke havde at Marcus møder ham. Vi skynder os op og henter noget af mit tøj, tandbørste og hårbørste.

Tak for at i gad læse!❤️
Skal der ske noget mellem de to?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 11, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Only a Dancer? Where stories live. Discover now