Κεφάλαιο 5

118 15 76
                                    

Καλέστε την αστυνομία, το κοντινότερο εφημερεύον νοσοκομείο και τον δηκηγόρο των γονιών μου γιατί προβλέπω βραζιλιάνικη σαπουνόπερα . Εγώ να κλαίω στα γόνατα και να ηκετεύω για την ζωή και ο πατέρας μου από πάνω να βγάζει έναν άκαρδο και ανούσιο μονόλογο με το μαχαίρι στο χέρι . 

-Δεσποινής μου , ήρθε η ώρα να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση . Τους άκουσα να λένε και άρχισα κατευθείαν να απαρηθμώ από μέσα μου την διαθήκη μου . 

-Δεν μπορούμε να το κάνουμε αύριο ; Πρέπει να στήλω ένα πολύ συμαντικό μήνυμα στην Κάτια για τον Ρονάλντο . Σε παρένθεση δεν θέλω να πεθάνω και ιδιαίτερα παρθένα .

-Δεν είναι ώρα για αστεία νεαρή μου , αν δεν βελτιώσεις τους βαθμούς σου δεν πρόκειτε να ξαναδείς το κινητό ποτέ στην ζωή σου . Είπε το βαρή πηροβολικό ακα μπαμπας .

Εντάξει αυτό είναι χειρότερο από τον κανονικό θάνατο , εγώ μακριά από τα social media δεν ανασαίνω ,είναι το οξιγόνο μου . Αν με πάρεις μακριά σου θα είσαι μεσα στους 13 λόγους αυτοκτονίας μου .σε προηδοποιώ για να μην περιμένεις σαν τον χαζό την κασέτα σου , θα βρίσκεσαι σε όλες .

-Διαβάζω δεν φταίω εγώ αν δεν σας είναι αρκετό , τι να κάνουμε , δεν γίνεται να γίνουμε όλοι δηκηγόροι σαν τον γιόκα σας . Εγώ θα γίνω διάσημη χωρεύτρια μοντέλο .

- Δεν ακούμε κουβέντα . Αν τα επόμενα τεστ σου δεν ξεπερνούν το 15 δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα . Είσαι 18 χρονών κοπέλα σε λίγο δίνεις πανελλήνιες , δεν είναι δυνατόν να  τα γράφεις όλα στα παλία σου τα παπούτσια . 

-Πρώτον δεν έχετε κανένα δικαίομα να μου πείτε τι να κάνω με την ζωή μου . Και δεύετρον ντροπή σου και μόνο που σκέφτηκες πως θα έχω παλιά παπούτσια . Εγώ δεν είμαι σαν την Λια που έχει λιώσει τα στασμιθ της μονο και μόνο επιδή είναι μάρκα . Τα παπούτσια μου είναι όλα φετινά και υπέροχα . 

-Μόνο εσύ καταφέρνεις και κατεβάζεις την συζήτηση σε τόσο χαμηλό επίπεδο . Δεν θα ξαναβγείς από το σπίτι παραμόνο για το σχολείο και τον χορό . Τώρα θα σε παρακαλούσα να αναίβεις στο δωμάτιο σου και να διαβάσεις , θα έρθω να σε ελένξω . 

- Είναι ήδη αργά παω για ύπνο . Απάντησα και πήγα στο δωμάτιο μου χωρίς να πω κουβέντα . Σιγά μην διάβαζα , άλλη δουλειά δεν είχα .

Nerdy situationsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα