Kapittel ①

450 14 3
                                    

Jeg lå i det våte gresset utenfor pensjonatet og så opp på stjernene. Ingen hadde lov til å gå ut fra pensjonatet etter klokka 23.56. Men jeg brydde meg ikke om den regelen. Jeg klarer ikke slappe av hvis jeg ikke får friskluft.

"Melody Reed! For tusende gang det er ikke lov til å oppholde seg utenfor pensjonatet etter klokka 23.56!" Sa Amiee Welch, rektoren på skolen vår. Hun dro meg opp fra bakken og sendte meg inn på rommet mitt. Da hun gikk låste hun døra etter seg, og jeg var låst inne. Siden genseren var våt gikk jeg inn på badet og skiftet til en alt for stor

t-skjorte og la meg under dyna og så i taket. Og til slutt døste jeg av.

Alle var samlet i storsalen. Ingen visste hvorfor, vi hadde bare fått en melding på at det var obligatorisk møte i storsalen. Alle snakket i ett med hverandre, noen fant på grunner for hvorfor vi var her mens de fleste bare skravlet. Jeg satt nesten bakerst i salen og var fortsatt trøtt. Jeg snakket ikke med noen, fordi jeg ikke hadde noen venner. Jeg var en einstøing. Jeg hadde ikke en gang en romkamerat, ,men det gikk fint. Jeg liker å være litt usynlig og alene.

Rektor gikk fram til talerstolen og begynte å snakke. "God morgen elever, jeg har samlet dere her i dag fordi vi skal begynne med å få og ha utvekslingselver" hun snakket med en monoton stemme og hørtes egentlig ikke så interessert i det hun snakket om. "Vi får fem elever fra fem forskjellige Darkbloom skoler fra hele landet." Flott enda flere folk, det var jo 'veldig' nødvendig. "Det skal også bli utvekslet noen elever fra denne skolen, men det er bare elever på sistetrinn. Dere som vil det kan snakke med meg etter dette møtet." sa hun. "Stedene dere kan velge mellom er Honolulu på Hawaii, Broken Arrow i Oklaholma, Dallas i Texas, Atlantic City i New Jersey og Helena i Montana, og husk det er bare 25 stykker som kan bli utvekslingselver så det er første mann til mølla" sa hun og gikk ned fra podiet. Etter at hun var ferdig løp rundt 60 sistetrinn-elever bort til bordet der rektor og noen av lærerene satt. Mens elevene strømmet til rektor kom dramalæreren Amanda Sindy opp på podiet, bak henne var det fem ungdommer jeg aldri hadde sett før. "Kan jeg få litt stillhet.... Tusen takk" hun gestikulerte mot ungdommene og sa: dette er våre nye studenter. De skal være hos oss i et år og nå kan de få presentere seg selv." sa hun og nesten dyttet den ene jenta bort til talestolen. Hun så nervøs ut. " Jeg heter Julia Rain, jeg kommer fra Hawaii og jeg er 16" hun gikk ned fra talerstolen og var sprutrød i ansiktet. "Jeg er Bruce Hero, kommer fra Broken Arrow og er 18." Jeg synes han var alt for brå kjekk og likte han ikke i det hele tatt. Den tredje personen var en jente på 18 som het Ann Lie og kom fra Dallas. "Jeg er Matt, 17 fra Jersey baby!" Sa den andre gutten og lagde peace tegn med fingerne og gikk ned til de andre. Den siste jenta var den jeg syntes så greies ut hun het Liz Wood og var 15 år og fra Montana.

Klassene på skolen vår er ikke delt opp etter alder. Klassene fungerer sånn: man kommer til skolen når man har oppdaget evnen sin. Man blir hentet av en mann eller kvinne og når du kommer på skolen begynner du i førstetrinn, og etter et år kommer du opp i andretrinn også videre.

"Nå skal dere få vite hvem dere skal dele rom med det neste året" sa Miss Sidny til de nye elevene. Jeg fulgte ikke med, men så hørte jeg navnet mitt på høytaleren, jeg fikk en ny romkamerat, men jeg vet ikke hvem det var.

Darkbloom Heights|| Treige OppdateringerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin