29. Skoro všechno je jak má být

1.7K 87 4
                                    

Draco šel právě po chodbě, když do někoho vrazil. Už na něho chtěl začít křičet, když si,ale všiml , kdo to je. Jeho očí zjemněly.

,,Promiň" řekla Nebelvírka a vstala ze země.

,,Em jak se máš?" Zeptal se. Wow Draco vážně wow. Zeptáš se jí na to jak se má.

,,Jde to, co ty? Slyšela jsem, že chodíš s Astronii" řekla Hermiony, ale poslední část téměř zašeptala.

,,U mě jak, kdy" řekl a část s Astronii ignoroval. Hermiona přikývla. Pochopila, že ji na tema s Astronii neodpoví.

,,Ať vám to spolu vydrží" řekla než odešla pryč. Draco se smutně usmál než se vydal tam kam měl namířeno.

-------------

,,Pansy , už je čas. Náš plán je poničen. Kvůli tomu debilovi, co začal chodit s Astronii" řekl Blaise a zamračil se, že jeho nejlepší kamarád mu poničil jeho geniální plán, který by nevymyslela ani Hermiona.

,,Neměli bychom to ještě lépe promyslet. Oba víme čeho všeho je Astronie schopná" řekla Pansy. A Blaise si povzdechl samozřejmě, že to věděl, ale co má dělat? Říct Astronie bez teď na chvilku pryč. Potřebuju jen dodělat svůj geniální plán.

-------------

,,Hermiono, někdo s tebou chce mluvit" řekla s úsměvem Ginny. Hermiona přikývla. A za ní vešel Harry a Ron.

,,Hermiono, když už Ginny dostala rozum a nechová se jak blbka" řekl Harry a podíval se na Ginny, která se na něho zamračeně podívala. ,, Tak bych ti chtěl říct, že se omlouvám" řekl a podíval se na Hermionu.

,,Hermiono jsi moje nejlepší kamarádka. Zachoval jsem se jak debil, když sem ti to nepřál s Malfoyem. Nehorázně moc jsem na něho žárlil" zašeptal Ron.

,,Pojďte ke mně"  řekla Hermiona a roztáhla svoje ruce, aby mohla Harryho a Rona obejmout. Harry a Ron neváhaly a obejmuli se všichni tři. ,,Všechno je jak má být" řekla s úsměvem Hermiona. Ale to nebyla úplně pravda. Hermiona to malé štěstí ještě chybí a to je Draco.

Tajná Láska (Opravuje se)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora