26.Musí jít dál

1.7K 91 6
                                    

Dýchám, ale moje tělo nežije. Srdce mám, ale už nebije. Takhle nějak se cítila teď Hermiona. Znovu byla smutná. Uvědomila si, že kdyby promluvila, když mluvila s Dracem. Všechno mohlo teď vypadat jinak. Mohli být zase spolu. A ona mohla být šťastná. 

,, Ale, ale koho to tu máme?'' před Hermionou se objevila,Ginerva Weaslyová. ,,Neměla jsi už být tak náhodou mrtvá?'' ušklíbla se. Tohle Hermionu zabolelo. Dřív byly nejlepší kamarádky a teď? 

Hermiona se musela zhluboka nadechnout před tým než něco řekla, protože ví, že by rozplakala hned. Jak, by něco řekla. ,, Co se s tebou stalo?'' zašeptala. Ginny se na ni nadzvednutím obočím podívala. ,, Dřív jsme byly nejlepší kamarádky, Ginny. A teď? Teď mi přeješ smrt. Jen kvůli tomu, že jsem se zamilovala do Draca. Do kluka s, kterým jsem byla šťastná. Je smutné, že jsi mi to nepřála. Nepřála jsi mi štěstí.  Já bych ti ho přála i,kdyby ten kluk byl ze Zmijozelu. Protože to pro sebe kamarádky dělají. Asi jsme nikdy nebyly kamarádky, jak jsem si já naivně myslela. Protože kamarádky by si nikdy úmyslně neublížili.'' to bylo vše co Hermiona řekla než prošla kolem Ginny a šla dál.

------------------------------------

Hermiona seděla na lavičce pod velkým stromem. Nadechla se než se rozhodla. Rozhodla se zapomenout na tu bolest, co má v srdci a jít dál. Jít dál bez Draca. Protože to by jinam ublížilo, kdyby na něho pořád myslela. Potom hrdě vstala a zamířila do Nebelvirské věže, kde už dlouho nebyla. 

-------------------------

Ron, Harry a dokonce už i Ginny. Byli v Nebelvriské věže. Ani jeden nečekal,že přijde za pár chvil Hermiona Grangerová. Harry a Ginny od svého posledního rozhovoru nemluvili. Harry je na ni stále naštvaný, co se, ale týkalo Rona. Tak tomu to bylo všechno jedno. Co se děje mezi Harrym a jeho sestrou.

,,Hermiono?'' řekl najednou Dean, co zrovna došel. Všichni se otočili a uviděla jak sem míří Hermiona.¨

,,Co ty tady děláš?'' zeptal se Ron. Hermiona se na něho zamračila.

,,Pokud se nepletu. Tak mám stejné právo tu být jako ty,Ronalde. Pořád jsem z Nebelvíru a patřím sem. Ať se vám to líbí nebo ne. Mně je to jedno. Chci začít od začátku. A je jen na vás, kdo chce být se mnou kamarád. Protože mě to je jedno'' dokončila svůj proslov Hermiona a vydala se do svého pokoje. 

Tajná Láska (Opravuje se)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ