25.Blaisův plán

1.7K 86 2
                                    

Hermionu konečně pustili z ošetřovny. Hned si to zamířila do knihovny, kde chtěla přemýšlet. Najednou, ale za sebou uslyšela kroky. Zastavila a podívala se za sebe. Její srdce se na chvilku zastavilo, když uviděla jak jde za ní Draco Malfoy.

,,Em ahoj, Hermiono'' řekl v klidu, ale jeho srdce teď tlouklo o závod. Hermiona se na něho smutně podívala.

,,Ahoj, co tu děláš?''zeptala se a zadívala se před sebe. Draco se na ni smutně podíval. 

,,Hermiono, mrzí mě to, co stalo. Teď už jsi jsem jistý, že bys za Weaslym nikdy nešla. Hermiono můj život bez tebe nedává smysl. Bolí mě, že jsem o tebe přišel.Přišel jsem o dívku, kterou miluju z celého srdce, Hermiono. Prosím jde našemu vztahu další šanci''  řekl prosebně Draco. Hermiona překvapena jeho slovy ze sebe nevydala ani písmenko. Draco si však myslel, že mu prostě nechce nic říct. Tak se na ni naposledy podíval. ,, Sbohem,Hermiono Grangerová'' dodal než odešel. Hermiona se za ním chtěla rozběhnout, ale její mozek jí to nedovolil.

---------------------

Blaise pozoroval svého nejlepšího kamaráda, který zničeně seděl v křesle. A nevěnoval mu ani nejmenší pozornost. 

,,Sakra, Draco! Už se konečně prober. Chodíš jako hromádka neštěstí, kde je ten silný Draco Malfoy?!'' už to nevydržel Blaise a zakřičel na Draca, který se na něho na moment podíval. Blaise si povzdechl, když pochopil, že pokud nic neudělá  on. Tak se k sobě tyhle dva nikdy nevrátí.

---------------------------

,, Jsi si, ale vědom, že nás pak Draco zabije? Pokud to vážně uděláš'' zeptala se Pansy, když ji Blaise řekl plán, co ho napadl. 

,,Hned jak mu, ale dojde, že díky tomu získá Hermionu zpátky.Tak nám odpustí'' řekl Blaise a mrkl na svoji přítelkyni.

,,Doufejme,že to vyjde. Jinak to bude to poslední, co kdy uděláme'' řekla Pansy a Blaise přikývl. Tak začal Blaisův plán.

Tajná Láska (Opravuje se)Where stories live. Discover now