4. Velká ztráta

2.7K 121 3
                                    

Hermiona právě chtěla jít na snídani , ale zastavila ji Ginny.A nevypada vůbec nějak vesele, spíš přísně a Hermiona netušila, co teď přijde.

Ginny se Hermioně podívala do očía probodávala je" Hermiono , chci slyšet pravdu. Kde jsi večera od šesti byla?! Vrátí ses pozdě. Určitě si v knihovně nebyla" řekla a šlo vidět , že je lehce naštvaná.

,,Ginny , kde bych proboha byla?" Zasmála se Hermiona , ale popravdě byla nervózní . Aby na to její nejlepší kamarádka nepřišla.

,,Hermiono já jsem tvoje nejlepší kamarádka mně to můžeš říct" řekla Ginny , ale pak se odmlčela. ,,Teda aspoň jsem si to myslela , že jsem nejlepší kamarádky , ale ty mi to očivitně nechceš říct. Až mi to budeš chtít říct . Tak za mnou přijdi. Do té doby , bychom se neměly bavit. Než si uvědomíš , že mně můžeš věřit" řekla Ginny chladně a odešla. Hermiona si sedla zem a bylo jí jedno, že to je studené a hlavu si dala do dlaní.

Hermiona se rozbrečela. Co má sakra dělat?! Právě přišla o svoji nejlepší kamarádku. To je pro ni moc velká ztráta.

-------

,,Nevíte co se stalo , Hermione?" Zeptal se Ron a Harry s Ginny se na něho podívali.

,,Co , by se jí mělo stát?" Zeptal se Harry. Ničeho si nevšiml, že by se Hermiona chovala jinak. Chovala se pořád stejně byla veselá, usměvavá a tak. Ale co by se jí mělo stát podle Rona?

,,Šel jsem okolo pokoje Ginny a Hermiony. A slyšel jsem ji jak brečí. " Řekl Ron a Ginny si povzdechla. Zamrzelo jí, že Hermiona kvůli ni něco tají. Možná to přehnala,ale ona necouvne. Pokud jsou s Hermionou vážně nejlepší kamarádky, tak by ji to mělo říct.

,,Proč by brečela? To je blbost" řekl Harry a Ron zakroutil hlavou. Ginny se znovu na oba podívala, ale pak se podívala do talíře a přemýšlela o věcích co by měla udělat, ale o čem přemýšlela, tak to ví jenom ona.

,,Byla to Hermiona určitě" řekl Ron a Harry si povzdechl.

,,Ale proč by sakra brečela?" Řekl Harry. ,, Přece jen Hermiona nemá důvod brečet, nebo jo?" Dodal a podíval se na Ginny, ale ta si jeho pohledu nevšimla.

,,Snad bude v pohodě, Hermiona" řekl Ron a Harry přikývl, protože ani jeden nechtěli, ať se jejich nejlepší kamarádka trápí.

---------

Hermiona se procházela a brečela. Když najednou k ní někdo došel.

,,Hermiono , sakra co se stalo? Někdo ti něco udělal?!" V ten moment ji Draco vtáhl do objetí a Hermiona se ještě víc rozbrečela.

,,Ginny , ona řekla , že dokud ji neřeknu pravdu tak se se mnou nechce bavit. Přišla jsem o nejlepší kamaradku" řekla zničeně Hermiona. Draco těmto slovům nemohl uvěřit. Přece jen ona a Weaslyová byly od jakživa kamarádky dokonce se bavily i tehdy, když Ginny byla v prvním ročníku.

,,To bude dobré uvidíš. Weaslyová tě má ráda. Uvědomí si, že na tebe nemůže tlačit " šeptal ji Draco do ucha a hladil ji po zádech.

,,Strašně to bolí" zašeptala Hermiona. Bolelo jí to, že přišla o Ginny. Ony si vždycky říkají všechno. Hermiona ji pouze neřekla o Dracovi jinak věděla naprosto všechno, co se v jejím životě stalo.

,,Já tu pro tebe vždycky budu. Ano" řekl Draco a tohle přesně Hermionu zahřálo u srdce.

,,Ano" řekla a trošku se uklidnila. A bylo moc ráda, kdyby ještě přisla o Draca, tak to by rozhodně nedala.

Tajná Láska (Opravuje se)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon