11.Konečně to přiznala

2.2K 107 4
                                    

Navenek v se tváří v pohodě ,ale ve vnitř je zlomená. Tak přesně se cítí Hermiona. Nebelvír ji označil jako zrádkyni , která chodí se Zmijozelem.

,,Hermiona v pořádku?" Zeptala se Pansy

,,Jo jsem v pořádku" zalhala Hermiona. Pansy si povzdechla . Nevěřila jí to ani trochu. Je to jeden den od plesu. A Hermiona se nastěhovala k nim . Protože v Nebelvíru na ni byli všichni hnusný.

----------

Aspoň jednu výhodu to všechno mělo. Pomyslela si Hermiona. Nemusí už tajit vztah s Dracem. Právě teď se procházeli. Hermiona si všimla , že kousek od nich stojí její bývalí přátelé Harry Potter , Ronald Weasly a Ginny Weaslyová.

,,Princezno v pořádku?" Zeptal se jí Draco.

,,Ne" řekla konečně pravdu . ,,Bojím se , že přijdu i o tebe" přiznala konečně.

,,O mě nikdy nepřijdeš. Něco ti dám" sundal si svoji šálu Zmijozelu. ,, Tady máš moji šálu. Já s tebou možna zrovna nebudu , ale vždycky tu pro tebe budu" řekl Draco a Hermiona se zasmála. Sundala si svoji šálu Nebelvíru a podala ji Dracovi.

,,Budu s tebou i , když s tebou zrovna nebudu" řekla a Draco se usmál. Potom Hermionu vtáhl do polibku do , kterého se pokusil dat všechny city a pocity.

----------

,,Vidíte to? Oni se prostě líbají i tady!" Vykřikl naštvaně Ron. ,, Zrádkyně!" Řekl znechuceně Ron. Harry a Ginny to pouze sledovali .

Tajná Láska (Opravuje se)Where stories live. Discover now