54

77 6 0
                                    

Liam

,,Vieš, zlatko, tuto s Harrym sme si na strednej veľmi nerozumeli." sladko som sa usmial na Sophiu.
,,Nerozumeli?! Naozaj? Veď ty si ma mlátil aj keď som ti nič neurobil!" vyskočil na mňa Harry a ja som sa zamračil. Tak to predsa vôbec nebolo!

Flashback

,,Nevidel si Kendall?" usmial som sa na nejakého druháka, ktorý záporne zakrútil hlavou. Prišiel som na párty s ňou a ona mi hneď zmizla a teraz ju nikde neviem nájsť, čo keď sa jej niečo stalo. Pýtal som sa ďalších ľudí, no nikto ju nevidel, akoby sa po nej zľahla zem.

,,Hej, Horan!" pozdravil som Nialla keď som ho uvidel, ako vchádza do obývačky a snaží sa vyhýbať tancujúcim ľuďom.
,,Čau, Payne." zaškeril sa a dali sme si high - five.
,,Nevidel si náhodou Kendall? Neviem ju nájsť." vysvetlil som a on bol chvíľku ticho.
,,No... ja... tuším som ju videl niekde tam." rozpačito ukázal za seba a ja som podozrivo prižmúril oči. Vyzeralo to, akoby mi niečo tajil.

,,Naozaj si ju nevidel?" ešte raz som sa ho opýtal a on povedal zasa to isté, tak som ho nechal tak. 

***

Zobral som nejaký náhodný drink a vypil som ho na ex, opakom ruky som si utrel ústa a vybral som sa hľadať Kendall. A netrvalo mi to tak dlho, hneď ako som vošiel do kuchyne zbadal som nejaký párik ako sa vášnivo bozkávajú. Ona sedela na kuchynskej linke a on stál pri nej, vyzeralo to akoby si to šli rozdať. 

Chcel som odísť, keď som začul veľmi známy hlas.
,,Preboha, Harry!" zastonalo to dievča a ja som nemohol uveriť vlastným očiam. Nachvíľu sa od neho odlepila a ja som v nej spoznal Kendall.
,,Kendall?" neveriacky som sa opýtal snažiac sa presvedčiť samého seba, že to je iba zlý sen.
,,A - ahoj Liam. Čo tu robíš?" priblbo sa opýtala a snažila sa dostať dole z linky, pričom sa jej zamotala hlava a nebyť Harryho by spadla na zem, očividne mala pitia dosť.

,,Ty hajzel!" rozbehol som sa k nemu a začal som ho udierať, bolo mi jedno či ho zabijem ale chcel som zo seba vybiť tú zlosť. Ako sa opovážil bozkávať moju priateľku? Moju Kendall?

End of flashback

,,Harry, nehraj sa tu teraz na chudáka, všetci vieme, ako to bolo." precedil som pomedzi zuby a on stuhol, v jeho očiach som zazrel strach.
,,Čo sa to teda stalo?" nechápavo sa opýtala Milla a pozrela sa na mňa.
,,Tuto tvoj milovaný Harry sa bozkával s mojou priateľkou. A teraz ešte vás všetkých klame o tom, že je nevinný." povedal som jej pravdu a ona sa zháčila.
,,Harry by niečo také nikdy neurobil!" začala ho obraňovať. Nemohol som tomu uveriť - tak ona sa zastane jeho, koho pozná ledva pol roka a mne neuverí! Veď som jej brat!

,,Milla, to naozaj? Prečo veríš jemu a nie mne?" opýtal som sa jej.
,,Ja - ja neviem komu mám veriť. Harry, urobil si to?" neveriacky sa ho opýtal a on chvíľu mlčal a potom prikývol.
,,Vidíš! Hovoril som ti to! Ale ty si verila jemu." pozrel som sa na ňu a ona to už nevydržala a z očí jej začali tiecť slzy. 
,,Mrzí ma to. Ja sa len nechcem hádať." povedala Milla pomedzi vzlyky a ja som ju vtiahol do objatia aj keď som videl, ako ma Harry vraždí pohľadom.
,,Ale Liam, veď si sa s ňou mohol rozísť nie a nemusel si z toho robiť takú drámu." povedala Sophia a ja som stuhol.

,,Ale ja som ju miloval, najviac na svete. A on mi ju zobral, ukradol mi ju."

My Destiny [H.S.] [SK]Where stories live. Discover now