30

152 11 0
                                    

Ahojte! Neverím že toto je 30. časť!!❤❤ je to úplne neskutočné! A chcem sa poďakovať aj za všetky views ale aj hlasy a komentáre! Ste úžasní💟Ráno som sa zobudila sama. Vstala som z postele a trochu som sa natiahla. Urobila som si vysoký cop a šla som sa dať do poriadku.
Vykonala som rannú hygienu a šla som sa najesť. V kuchyni na mňa čakal Harry. Jedol cereálie a usmieval sa na mňa. ,,Dobré ránko!" pozdravil sa a ja som odzdravila. Šla som ku kredencu a vytiahla som misku a cereálie a zaliala som ich mliekom.

,,Vieš vlastne som sa ťa chcel opýtať jednu vec - zajtra má moja sestra Gemma narodeniny a dnes ma pozvala na oslavu a povedala, že si môžem priviesť priateľku, hm, tak sa ťa pýtam." zasmial sa. Bola som nadšená, pretože Gemmu som chcela spoznať už veľmi dlho a konečne som mala príležitosť. Súhlasila som, lenže potom som si spomenula, že pre ňu nič nemám! Harry sa však ochotne ponúkol, že po raňajkách ma odvezie do nákupného centra a niečo jej vyberiem.
Keď som sa najedla, misku som dala do drezu a povedala som si, že to umyjem neskôr. Šla som sa pochystať na nákupy. Obliekla som si biele tričko a tmavé rifle. K tomu som si obula čierne conversky.

Šla som sa nalíčiť ale nemala som veľmi náladu na mejkap tak som si dala len špirálu, korektor a balzam na pery

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla som sa nalíčiť ale nemala som veľmi náladu na mejkap tak som si dala len špirálu, korektor a balzam na pery. Do ruky som si vzala čiernu koženú kabelku a vošla som do kuchyne. Harry už dojedol a ako som si všimla tak aj umyl riad. Ešte som schmatla kľúče zo stola a mohli sme vyraziť.
~~~

Absolútne netuším, čo jej mám vybrať! Zašla som asi do každého obchodu a vôbec neviem! Nakoniec som sa rozhodla pre kozmetiku, pretože to poteší každé dievča. Kúpila som jej Nyx tekutý rúž v 2 farbách a k tomu sprchový gél a telový krém. Prišlo mi to nejak málo, tak som jej ešte kúpila na môj vkus dosť drahú špirálu od Benefitu a ukončila som to jemnými náušnicami z H&Mka. Dokopy som platila asi 40 eur ale povedala som si že to bude stáť za to. Potom sme s Harrym šli na obed. Obaja sme si dali kuracie mäso s cestovinami a parmezánom a kávu. K Gemme sme boli pozvaní na šiestu večer, tak sme sa vrátili ku mne, kde som jej darček zabalila a ozdobila stuhou. Potom sme sa už ibas Harrym rozvalili na gauči a pozerali sme telku. Okolo tretej sa Harry zdvihol s tým že už pôjde aby všetko stihol. A ja som zostala rozvalená na gauči. O pol štvrtej som vstala s tým, že pôjdem do sprchy. Keď som z nej vyšla, osušila som si vlasy uterákom a vysušila fénom. Boli už 4 hodiny ale stále som mala kopu času, tak som šla na macbook, kde som bola na facebooku a instagrame až do piatej.

Obliekla som si obtiahnuté tmavomodré šaty a k nim som doladila zlatú kabelku. Spolu so zlatými náušnicami vyzerala skvele. Rýchlo som sa šla namaľovať a chcela som vyzerať prirodzene. Dala som si špirálu a urobila si jemné a nevýrazne tiene. Mejkap tváre som si urobila klasicky - báza, mejkap, korektor, púder, bronzer a rozjasňovač. Na pery som použila jemný ružový matný rúž. Bolo ešte len pol šiestej, tak som si zasa zobrala macbook a čakala som na Harryho.
Prišiel o 15 min a vyzeral perfektne - mal svetlomodré skinny jeans a k nim havajskú kvetovanú košeľu. Vlasy si nechal rozpustené a siahali mu tesne nad plecia. Bolo to dokonalé. Harry podišiel ku mne a pokúsil sa ma pobozkať, no ja som sa uhla. ,,Opovážiš sa rozmazať mi mejkap!" zamračila som sa na ňho. On sa iba zasmial a ja som sa šla na seba naposledy pozrieť. Vzala som si kabelku a darčekovú tašku pre Gemmu a vyrazili sme.
~~~
,,Harry?" pozrela som sa na ňho keď sme zastali pred domom. ,,Čo sa deje zlatko?" pozrel sa  na mňa.
,,Som nervózna." priznala som sa. Harry sa na mňa povzbudivo usmial a vyšiel z auta. Otvoril mi dvere a podal mi ruku. Vystúpila som z auta a zazvonili sme na zvonček pred dverami domu. Otvorila nám nedočkavá oslávenkyňa. Vrelo nás privítala a celý čas jej trónil úsmev na tvári. Usmiali sme sa na seba a mne bolo hneď na prvý pohľad jasné, že z nás budú kamarátky. Zvítala som sa aj s ich mamou Anne. Bola to veľmi milá pani, no zostala s nami iba chvíľku, pretože šla pripravovať večeru. Ponúkla som sa, že jej pomôžem ale ona len pokrútila hlavou a usmiala sa. Šla som sa teda usadiť do obývačky na mäkký béžový gauč. Už tam bol Harry, Gemma a jej 2 kamarátky. Popíjali sme čaj a rozprávali sme sa. Cítila som sa veľmi príjemne. O polhodinu nás Anne zavolala na hotovú večeru - mali sme steak s batátmi a zeleninou. Keď sme sa dosýta najedli, zas sme sa presunuli do obývačky a celý čas sme sa rozprávali. Bol to nádherný večer. Spoznala som Gemmine priateľky, aj Harryho mamu. Kecali sme až do neskorého večera a popritom sme popíjali červené víno.
Gemme sa darčeky veľmi páčili a z kozmetiky bola nadšená - takisto aj z Harryho prsteňa. Okamžite si ho nasadila a veľmi sa jej hodil. Okolo desiatej večer sme sa s Harrym zdvihli, že už pôjdeme a tak nás odprevadili k dverám. Rozlúčili sme sa a aj keď Harry pil víno, trval na tom že pôjdeme autom.
Odviezol ma ku mne ale on pokračoval k sebe domov a ja som zase zostala sama a vôbec sa mi to nepáčilo. Prezliekla som sa do pohodlného pyžama a odlíčila som sa. Šla som do postele a až v nej som si spomenula, že sme dnes chceli ísť na políciu! Nechcela som si však kaziť náladu, tak som si pohodlne ľahla a  po takom príjemnom dni som okamžite zaspala.

My Destiny [H.S.] [SK]Where stories live. Discover now