46

90 6 0
                                    

Harry

,,Ahoj Harry! Mám pre teba skvelú správu!" začul som Louisov nadšený hlas hneď ako som prijal hovor na mobile.

,,Ahoj Louis! Som veľmi rád, že ťa počujem. Čo je nové?" pravdivo som mu povedal, bol som nadšený.

,,Nuž, vieš ako som ti hovoril, že ma prijali do práce však?" opýtal sa ma a ja so súhlasil, zaujímalo by ma, čo tým sleduje.

,,Čiže, dali mi ročné prémie, ktoré nie sú vôbec nízke. A keďže sme sa už dlho nevideli a ja som mal dostatok peňazí, o 2 dni ma príď čakať na letisko!" nadšene vypískol a ja som sa usmial.

,,Teda, Louis, ani nevieš aký som rád že prídeš! Ešte mi potom napíš o akej prídeš a určite ťa tam s Millou budeme čakať! Veľmi sa teším ako ti to tu poukazujem!" rýchlo som hovoril, bol som tak rád, že mi sem príde kamarát.
,,Takže Milla za tebou prišla? Myslel som, že aj keď sme sa o tom rozprávali, že nebude mať odvahu." povedal Louis a ja som sa zamračil. Takže oni sa o mne rozprávali, prečo o tom neviem?
,,No vidíš, ale je tu a ja môžem povedať, že som s ňou šťastný." pravdivo som povedal.
,,A kedy bude svadba?" zažartoval a ja som sa zamračil. Popravde, aj o tom som už premýšľal a viem, že Milla je žena môjho života.

,,Neboj sa, aj to čochvíľa príde. Milujem ju a chcem si ju vziať."
,,Tak to som veľmi rád, Mila je vážne super a ešte k tomu aj sexy! Kámo máš šťastie." 
,,Máš pravdu ale je len a len moja, aby ti nič nenapadlo Tomlinson!" výhražne som povedal ale myslel som to ako žart.

,,Jasné, je tvoja. Okej, budem končiť, ešte sa porozprávame." rozlúčil sa a ja som zrušil hovor.

Nemôžem sa dočkať! Nechcem znieť teplo ako nejaká baba ale už sa teším ako mu tu všetko poukazujem a zoznámim ho s mojimi priateľmi!

,,Miláčik, príde Louis! Už o dva dni!" nadšene som povedal Mille a ona sa usmiala.
,,Tak to si urobíme večer s priateľmi! Zavoláš Spencer a môžeš ešte niekoho z práce, budeme hrať hry a popíjať víno a bude to skvelé, o tom som vždy snívala keď som bola menšia." rozžiarili sa jej oči a ja som sa nemohol neusmievať. Ona je tak dokonalá!
,,Jasné, zavolám. Tak a teraz poď ku mne." zavrčal som jej do ucha a hodil som ju na posteľ. Ja jej proste nebudem mať nikdy dosť.

My Destiny [H.S.] [SK]Where stories live. Discover now