23

177 13 0
                                    

Milla vyzerá tak sladko keď spinká. Je to moja úchylka, sledovať ju pri spaní. Ja ju tak milujem! Šli sme v aute, smer Rakúsko, lenže ona o tom ešte nevedela. Myslela, že ideme niekam do hôr alebo do wellness centra na Slovensku, lenže ja ju beriem až do Álp.

Akurát mi v aute zaspala a ja ju veru nechcem zobudiť, bola by to obrovská škoda! Rozhodol som sa zastaviť na najbližšej pumpe, pretože sa mi začal ozývať žalúdok a okrem kopy kufrov, sme v aute nemali nič. A už vôbec nič na jedenie. Vystúpil som z auta a dúfal som, že Milla sa nezobudí pokiaľ sa nevrátim. V obchode mali okrem hnusných polotovarov iba čipsy a sladkosti, ktoré ma naozaj potešili a verím že určite potešia aj Millu. Mali tam ešte aj bagety, čiže som nám zobral štyri. Zobral som aj 2 balíky solených čipsov a 2 balíky paprikových. Nezabudol som na obrovskú čokoládu s karamelovoorieškovou príchuťou, ktorú Milla miluje. A na záver už iba niekoľko balíčkov kyslých cukríkov, vedel som, že jej budú chutiť. Zaplatil som kreditkou a vyšiel von z obchodu, dúfal som, že Milla sa ešte nezobudila, no bol som na omyle. Už zúrivo klopkala nechtom na okno, pretože som ju tam zamkol. No čo. :D Bola však veľmi šťastná, keď začula šušťanie čipsov a cukríkov, vrhla sa na tašku a za obeť padla bageta, balík solených čipsov a polovica čokolády.

Až vtedy si očividne uvedomila, ako sa napchala a tak si zrazu zmyslela, že sa chce ísť trošku prejsť.  A tak otvorila dvere a vybehla z auta, ani som sa nenazdal a už som ju nemal z dohľadu. Všimol som si, že o chvíľku bude zapadať slnko, tak som po ňu šiel, našťastie nebola ďaleko. Povedal som jej, že ideme na menšiu túru a zobrali sme si mikiny a šli sme. Stihli sme to tak akurát. Bol to magický pohľad, tak sme si urobili zopár selfíčok a pomalým krokom sa vybrali naspäť k autu. 

My Destiny [H.S.] [SK]Where stories live. Discover now