16

263 22 2
                                    

Okamžite som ten zdrap papiera odhodil a utekal do spálne, kde Milla spala. Teraz mi už vôbec nepripadala chutná a roztomilá, bolo mi z nej zle.
Môj dupot ju zrejme zobudil, lebo sa na mňa pozrela tým svojim nevinným pohľadom. Bola tak krásna. Nie! NIE! Veď ma podviedla, dočerta!

,,Si iba obyčajná kurva!" skríkol som na ňu a bolo na nej vidno, že je veľmi prekvapená.
,,Čo? Čo to hovoríš?" vykríkla po chvíli, ešte stále si zrejme nespomenula.
,,To ti tu mám vyhľadávať dôkazy? Nestačí ti, že dáš každému jednému?" ironicky som sa zasmial.
Bolo na nej vidno, že jej je do plaču. ,,Ach, myslíš Zayna." vzdychla si.
,,Áno, Zayna, presne toho. Tak čo, ako dlho to už trvá?" spýtal som sa Milly so znechutením v hlase.
,,Dovoľ ma vysvetliť ti to, prosím. Celé sa to začalo v lietadle."
Mal som celú tvár červenú od hnevu a šiel som vybuchnúť. ,,V lietadle?! Už vtedy? Už od začiatku?!" vykríkol som, až sa Milla strhla. Chcel som niečo povedať, alebo zakročiť, no bol som taký rozzúrený, že by to nebolo nič múdre. Schmatol som svoju bundu a vybehol z bytu.
Počul som, ako za mnou kričí aby som zastavil, že mi to celé vysvetlí, no ja som už nemal nie len odvahu, ale aj nervy počúvať tie jej nekonečné klamstvá. 

Z pohľadu Milly

Nevedela som, čo robiť. Harry sa tu zjavil a vzápätí aj odišiel pred približne dvoma hodinami.  Bola som úplne na dne. Nedal mi šancu vysvetliť mu, ako to bolo. Nedal mi šancu povedať mu, že som v tom nevinne. Keby len vedel, ako to naozaj bolo. Nechcem vedieť, ako by reagoval, keby sa dozvedel, že ma Zayn znásilnil. Och, už pri myšlienke na Zayna ma striaslo. 
Rozhodla som sa zavolať Liamovi, aby ku mne prišiel. Okamžite ako začul môj plač povedal, že už je na ceste.

Keď som začula klopanie na dvere a potom zvuk zvončeka, vyskočila som a iba v nočnej košeli som šla otvoriť.
Celá som zmeravela, keď som pri dverách videla stáť toho známeho hnedo - okého chalana. Nebol to môj brat.
,,Tak čo, kočka, Harry je už preč?" žmurkol na mňa Zayn a chcel vojsť do môjho bytu.
,,Okamžite vypadni Zayn! Už ti to druhýkrát nedovolím!" strach naplnil moje telo a srdce mi začalo divo búšiť.
,,Ou, takže ty si nedostala môj odkaz?" opýtal sa a ja som nechápala. Zrak mi padol na malý lístoček pohodený na zemi pri dverách.
Vystrašene som sa pozrela na Zayna a on sa usmial svojim lišiackym úsmevom. Vzal ma za ruku a ťahal ma do spálne.
,,Dopekla, Zayn, povedala som aby si ma nechal!" kričala som naňho, no samozrejme, že on bol silnejší a doslova ma odvliekol do spálne. Mykala som sa, ako som vládala a očakávala facku, no našťastie tentokrát sa zrejme nepokúšal udrieť ma. Otvorila som oči a uvidela Zayna ako si dáva dole tričko a nohavice. Vzápätí som oči zase zavrela.Cítila som bezmocnosť, ako prúdi mojim telom. V tom momente som stratila všetku silu, ktorú som mala. Chcela som sa brániť, no vedela som, že to bude zbytočné.     
,,Zayn, pekne ťa prosím, nechaj ma! Prečo to vlastne robíš?" pýtala som sa ho a vzlykala zároveň.
Dostala som však len posmešnú odpoveď: ,,Ó, takže dievčatko sa nám teraz rozplače?" smial sa.
,,Zayn, prečo to r-robíš?" zakoktala som sa.
,,Lebo mi robíš dobre, Milla. Viem, že ma nikdy nebudeš milovať tak, ako ťa milujem ja." vyriekol tak rýchlo, že mi chvíľu trvalo kým som zaregistrovala jeho slová.
,,Ty - ty ma miluješ?" nemohla som uveriť vlastným ušiam.
,,Áno" povedal Zayn pri tom, ako ma zbavoval šiat.
,,Tak keď ma miluješ, prečo mi to robíš? Prečo mi spôsobuješ tú bolesť?" snažila som sa normálne hovoriť, aj keď som sa stále príšerne bála jeho nasledujúceho kroku.

Neodpovedal.

Možno som nebola hodná tej odpovede, alebo tú odpoveď proste nepoznal, lebo mlčal a zároveň si rozopínal opasok. Vládlo medzi nami ticho. Zase som začala kričať a kopať, no nohami som strieľala kopance úplne mimo. Ústa mi prikryl rukou, takže všetko z toho bolo naničhodné.
,,Za - ayn, dopekla, nech - aj ma!" kričala som a snažila sa hovoriť normálne, no nedalo sa, lebo mi stále držal ústa. 

Počula som buchnutie dverí.

Zayn si už vyzliekal boxerky keď som začula výkrik: ,,Doriti, nechaj ju tak!" vykríkol Liam, vrhol sa na Zayna a uštedril mu poriadnu facku. Začali sa biť a ja som tam len tak, nahá, prikrytá tenkým kusom látky sledovala celú scénu.
Zaynovi sa podarilo vyšmyknúť Liamovi a schmatol si oblečenie. Neviem, čo sa dialo ďalej, či sa mu podarilo ujsť alebo nie, lebo som si prikryla aj hlavu prikrývkou a nechcela to už ďalej sledovať. 


My Destiny [H.S.] [SK]Where stories live. Discover now