0

1.1K 34 6
                                    

Nervöst ser jag mig omkring från den fåtölj jag sitter i. Ser på människorna som springer runt för att få lysena på rätt ställe, kamerorna att stå på plats utan något som skymmer dess bild, makeup artisterna som pudrar på mitt ansikte och fixar till mitt hår. Allt detta med bara några minuter till godo innan direktsändningen i tv startas. Den sändningen som kommer avslöja allt och jag vet att han kommer sitta hemma och se allt . Jag vet att han kommer sitta på plats i sin gråa soffa och se på mig, lyssna på mina ord utan att kunna påverka dem.

"Är ni redo? Sändningen börjar om en minut!" Ropar den skäggiga mannen som ligger bakom allas roller i denna lokal.

Jag återgår till verkligheten och ägnar honom en snabb blick innan jag ser mot programledaren, Lena, som sitter i en likadan fåtölj en halv meter från mig. Ett bord står placerat mellan oss med en grön växt och två vattenglas på. Skäggmannen börjar räkna ner från tio och när han tystnar börjar Lena prata. Hon hälsar alla tittare välkomna men mer hör jag inte. Jag kan endast tänka på hur han kommer reagera efter det här. Hur han kommer oroa sig för vad alla ska säga.

Inte förrän mitt namn uttalas kommer jag tillbaka till verkligheten.

"Idag sitter jag här med den välkända Milo Mauritzson, välkommen hit, Milo." Är orden hon ger ifrån sig och jag ser mot henne och försöker le.

"Tack så mycket." Svarar jag och lyssnar vidare på hennes ord som berättar varför jag idag sitter här. "Milo, kan du berätta en mer ingående historia om hur allt gick till och varför?" Frågar hon och jag nickar försiktigt, sväljer undan min nervositet och försöker slå undan tankarna på vad han kommer säga.

"Absolut." Börjar jag med och ser in i kameran. "Allt började en helt vanlig lördagsmorgon,"

Fake it | boyxboyDär berättelser lever. Upptäck nu