Oscar///Part 27

33 1 0
                                    

-Oscars perspektiv-

Jag är på fest men mer vet jag egentligen inte, jag är för full. Men jag vet att jag är i sängen med en tjej, en tjej jag aldrig sätt förut, men hon är sexig så då gör det inget. Mer tänker jag inte innan allt blir svart och jag somnar.

-Nästa dag-

Jag vaknar och märker att jag inte är hemma utan hos någon som jag inte känner tror jag, jag kommer ihåg att jag var på fest igår men mer kommer jag inte ihåg. Kanske somnade. Jag tittar mig omkring oh ser mina kläder och en tjej kläder på golvet. Jag tittar i sängen och ser en tjej med brunt lockigt hår.

Vänta låg jag med henne, nej nej nej fan helvete. Om Melina får veta det här så kommer hon aldrig förlåta mig. Vad har jag gjort, jag har förstört att fan. Hon är den ända jag gillar. Hon är mitt allt och jag har gjort det här, jag var så full så jag visste inte vad jag gjorde.

Det har hänt många gånger men då hade jag inte tjej. Jag går till en spegel och ser ett sugmärke men som tur är så är det på samma ställe som Melina gav mig ett och då hoppas jag att hon tror att det är de hon gjorde.

Jag vet att jag borde berätta men jag kan inte förstora henne, jag älskar henne så mycket. Jag måste ut och ta en cigg. Jag vet att jag nästan jag har slutat men jag måste lugna mig och det är det ända som hjälper.

Jag sätter så mig mina kläder och går vägen hem, jag tar upp mina ciggaretter och tänder en och blåser ut röken, in med luften och ut med den. Det gör jag flera gånger innan ciggen är slut, jag vet att det inte är bra men jag har så mycket stress och är så arg på mig själv. Jag tar upp en till och tänder den.

När den är slut så är jag hemma. Om mamma är hemma är jag körd för att jag luktar rök och för att jag inte ringde igår. Igen bil är hemma och jag pustar ut. Hoppas att Ellen inte heller är hemma för jag vill inte att hon heller ska veta.

Jag går in igenom dörren och springer upp till min våning och hoppar på soffan. Både mitt vardagsrum och rum är stökigt och jag har inget att göra så jag tänker att jag städer. Har typ inte städat på flera månader så när mamma kommer hem så kommer hon bli glad att hennes son gör något bra i alla fall.

-2 timmar senare-

Jag är klar med allt, och hör att ytterdörren öppnas.

-Oscar jag är hemma, ropar mamma.

-Okej, säger jag och springer ner

-Jag vill visa dig en grej, säger jag och pekar upp för trappan.

-Okej kommer, säger hon och följer med. När vi kommer till min våning så blir hon häpen.

-Oj Oscar har du städat vad duktigt och det blev jätte fint, säger hon och kramar mig.

-Men hur mår du då gubben? frågar hon mig.

-Bra, säger jag men det är en lögn, mår skit men jag kan inte säga det till henne för då kommer det bli en massa frågor som jag inte kan svara på.

-Hur går det med Melina då? Hon verkar vara en sån fin tjej. Oscar lova mig att du aldrig sårar henne, säger hon allvarligt.

-Ja mamma det går bra, jag skulle aldrig såra henne hon är mitt allt och älskar henne så mycket, säger jag och mamma kramar mig innan hon går ner. Jag klarar inte mer och känner att det kommer en tår ner för min kind. Jag är inte en sån som gråter men jag bryr mig inte.

Jag orkar inte hålla det inne längre. Jag går till min balkong och tänder en cigg, jag tar upp mobilen och ringer Melina, jag måste veta att hon mår bra och att hon inte vet om det. Några signaler går och hon svarar.

3 streck Where stories live. Discover now