Oscar///Part 14

71 3 1
                                    

-När han var påväg till Melina-

Mamma och pappa pratade med mig om rökningen och dom var inte glada men som tur var så berättade inte pappa för mamma att jag hade gjort det förut, men att jag fortsatte men pappa trodde att jag hade slutat.

Dom sa att dom ska dra in veckopengen men dom glömmer alltid det så det är bra. Och jag sa ju att jag skulle sluta men det är inte så lätt när man har kompisar som röker och när man är på fest så röker ju dom flesta.

Jag är påväg till Melina för att säga förlåt och se hur hon mår efter allt. Jag går upp för hennes trappa som leder till dörren, hennes hus är stort och ser ut att vara ganska nytt, om ni undrar hur jag vet vart hon bor så är det lite roligt men jag tittade på snap kartan. (hahah)

Det är ett väldigt stort hus för två personer att bo i. Jag knackar på en av dom två dörrarna, det tar lite tid men jag ser i fönstret bredvid dörrarna att det kommer någon.

Dörren öppnas och där står Melina med korta byxor och en Levis tröja. Hennes fina hår är uppsatt i en bulle i bakhuvudet, hennes ögon. Ahh hon är så snygg.

Men lika snabbt som hon öppnade dörren stänger hon dörren igen och jag hör att hennes steg försvinner längre och längre bort. Men vad trodde jag själv? Att hon skulle låta mig komma in, nej aldrig.

Jag knakar igen och hon öppnar, jag är så nervös.

-Vad? säger hon bitchigt

-Asså Melina förlåt för att jag inte gjorde något när Kevin slog dig, säger jag och försöker se ledsen ut.

-Tack, säger hon

Jag tänkte precis gå när hon ropar.

-Vänta! ropar hon och springer fram till mig och kramar mig. Jag blev helt varm i kroppen av kramen.

Jag går ner för trappan och går hem, det ända jag kan tänka på är Melina, varför, varför måste jag känna såhär när jag är nära henne. Men jag måste sluta tänka på henne. Jag är lycklig med Amelia eller nej. Jag ska vara otrogen mot henne så hon fattar att jag är fuckboy och att jag inte kan ändras.

Jag är hemma och öppnar dörren. Jag är påväg upp för den första trappan men ser något som förvånar mig. Ellen sitter och hånglar med någon kille som ser ut att vara i hennes ålder, han har brunt hår och blåa ögon. Jag harklar mig och dom slutar genast hångla, Ellen tittar på mig med röda kinder. Killen tittar på mig minst lika röd.

-Arnas det här är Oliver min storebror, säger hon och pekar mot mig. Jag sträcker fram min hand och hälsar på honom.

-Trevligt att träffa dig, säger jag och tittar på Ellen som bara tittar på Arnas.

-Får jag bara prata med dig lite Arnas, säger jag och tittar på Arnas som nickar. Vi går till hörnet av rummet.

-Om du någonsin skulle såra min syster eller playa henne så får du med mig att göra, Ellen är den snällaste tjejen jag känner och hon förtjänar inget som skulle såra henne så, ta hand om henne bra annars så vet du vad som händer, säger jag och han ser lite rädd ut men det skiter jag fullständigt i, ingen får någonsin såra min syster.

-Huh, fattar du? säger jag och puttar till han på hans axel, han tar snabbt dit handen och man ser att han tyckte att det gjorde ont. Men han nickar.

Han går tillbaka till Ellen och jag ska precis gå när Ellen kommer fram till mig.

-Vad sa du till honom såg du inte hur han blev, säger hon och tittar på Arnas.

3 streck Where stories live. Discover now