Oscar///Part 10

78 2 3
                                    

Det ända jag kan tänka är på Melina, men jag är fuckboy och jag kan inte älska någon och ändå gör jag det. Jag måste bevisa för mig själv att jag är en fuckoby och inte någon mesig kille som går runt och blir kär.

Det är fest hos någon tjej i skolan, jag ska gå. Måste rensa tankarna och det ända som kan göra det är alkohol. Jag går upp på mitt och smsar Issa att jag fan inte pallar att vara ihop med henne, hon värkar ändå inte ha så mycket intresse för mig längre.

Bby men jag byter hennes namn till Issa

Jag

Jag gör slut

Issa

Va, nej varför. Och på sms också moget.

Jag

Jag har inte känslor för dig och du är skit ful ändå

Issa

Fuck you din jävla kuk, så du har bara lekt med mina känslor hela tiden?

Jag

Nej jag gillade dig förut men nu är du bara ful och du är ändå en hora som bara vill ha uppmärksamhet

Issa

Fuck you Oscar det här ska du få ångra

----------------------------------------------------

Jag skiter i att svara hon är bara jobbig, jag känner mig mer fri när jag har gjort slut. Nu kan jag göra vad jag vill och inget kan säga något.

-Tids hopp-

Jag är påväg till festen, jag orkar inte säga till killarna, men dom kommer säkert ändå. Vill bara supa mig full idag utan några killar springandes efter mig.

Jag är framme och jag går in, jag tar en röd mugg med öl och dricker hela på en sekund. Jag tar en till och en till tills jag har druckit 8 stycken, jag känner mig rätt packad. Jag sitter ensam tills det kommer fram en snygg tjej med bra kurvor och fint ansikte, jag känner igen henne och kommer ihåg att det är hon från busshålls platsen, fick aldrig veta vad hon hette.

Hej sexy, vad heter du? säger jag och försöker se sexig ut.

Hon fnissar som hon gjorde på busshålls platsen

-Amelia dudå? säger hon och ler sitt fina leende, hennes leende påminner om Melinas fina leende.

Men ikväll ska jag glömma henne hon har Kevin och jag kan inte lida att se dom tillsammans igen, fast jag kysste henne den morgonen så tror jag inte att hon gillar mig som jag gillar henne.

-Vill du dansa? säger hon

Jag tar hennes hand och drar upp henne så att hon har sina ben runt min midja och jag har mina händer på hennes rygg. Hon tycker sina läppar mot mina och vi börjar hångla.

Jag går in i ett rum och slänger henne i sängen och tar av våra kläder

-Sen vet ni vad som händer-

Jag vaknar av att jag hör att någon går på det  golvet, jag tittar och ser att det är en tjej om går där helt naken, hon är fin men jag måste sluta titta annars händer det grejer där nere. Hon försvinner snabbt och gårdagens händelse kommer tillbaka.

Hon kommer in i rummet.

-God morgon, säger hon med ett leende

-Morgon, säger jag med min hesa röst som jag alltid har på morgonen

Amelia lägger sig bredvid mig och jag lägger mina armar runt hennes fina kropp, jag kysser henne på pannan, men när hon tittar på mig så är ändå den ända personen jag kan tänka på Melina. Hon kommer inte ur min skalle och jag vet inte vad jag ska göra.

-Jag måste nog gå nu, det var kul att träffa dig igen, säger jag och pussar henne på munnen

-Detsamma Oscar, säger hon och pussar mig innan jag går ut genom dörren.

-Tids hopp-

Nu har jag vart ihop med Amelia en vecka och hon är jätte snäll och jag gillar henne men asså jag är inte kär i henne, jag har insett att jag är i Melina, Amelia är egentligen bara en distraktion för jag klarar inte att se Melina med Kevin.

Hon ser ut som att hon har blivit kär på nytt och nu ennu kärare än hon såg ut innan, det krossar mig. Jag vill att hon ska vara kär i mig. Det kändes så bra när vi pussades men hon kanske inte känner lika dant som jag.

Amelia var nyinflyttad här i stan och hon går i våran skola så jag kan vara med henne varje dag. Asså folk kanske tycker det är taskig att utnyttja en sån fin och snäll tjej som Amelia men är man fuckboy så är man.

Jag går just nu hand I hand med Amelia i korridoren, vi är påväg till mitt gäng, eller mitt och mitt men aja. Kevin och Melina står och hånglar som alltid så dom märker inte att vi har kommit.

-Du är så sexig baby, viskar jag i Amelias öra

-Du är också snygg idag, eller nej du är snygg varje dag, säger hon och jag tar in henne i min famn och hon lutar sitt huvud mot min axel

Jag kysser henne på munnen och vi börjar hångla, jag ser i ögonvrån att Melina tittar på oss och hon ser faktist lite svart sjuk ut.

-Är det något älskling, säger Kevin till Melina och hon skakar på huvudet och kastar sig i hans famn.

Jag känner att svartsjukan tar över men jag försöker fokusera på Amelia.

Hope you think it is bra för jag tycker inte det, men hoppas att ni mår bra.

Skriv hjärna vad ni tycker om boken inte för att någon typ läser den än men hoppas att det börjar ta fart snart. Love u alla mina taco bröd/ Ellenkartong

3 streck Where stories live. Discover now