Melina///Part 7

96 2 2
                                    

Tar på mig ett par svarta adidas leggings och ett gråt nike linne med en vitt logga. Jag pluggar in hörlurarna i öronen och springer ner till dörren.

-Mamma jag går ut och springer, ropar jag samtidigt som jag sätter på mig mina svarta nike skor.

-Okej gumman lycka till, säger hon.

-Tack, säger jag och går ut.

Jag springer mot Oscars gata och när jag är där ser jag att han står på sin balkong och röker. Jag springet lite långsammare och kollar upp på honom. Jag ser hur rök kommer ut ur hans mun och jag kan känna doften. Jag hostar för att det luktar så stark och han kollar ner på gatan och upptäcker mig. Jag springer snabbare och känner hur jag blir helt röd i ansiktet. Fuck...

Jag springer snabbt men inte för snabbt så att han tycker att jag är konstig. Jag slår foten i en sten och ramlar nästan. Jag kollar upp på Oscar och ser att han skrattar lite. Jag springer bara vidare och låtsas som om inget har hänt.

När jag kommer hem är jag helt svettig. Jag duschar och fixar mig för festen ikväll. Kevin hade fått reda på att det fanns ett ställe i stan där man fick dricka när man var minderårig.

Någon knackar på dörren, jag springer ner och öppnar. Det är Ingrid. Hon har en kort svart klänning på sig, höga svarta stövlar och håret uppsatt i en bulle men hennes lugg hänger ner i hennes ansikte.

-Hej, säger hon och kramar mig.

-Hej, asså jag är inte klar en, ska bara klä på mig sen kan vi åka. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.

-Okej, har du några alternativ på vad du kan ha på dig? säger hon

-Ja, antingen den där blåa klänningen från Nelly, du vet den där som är typ....puffig....eller vad man ska säga eller den svarta med breda armar.

-Den från Gina? frågar hon

-Aa precis. Så vilken tycker du? säger jag

-Den blåa, svarar hon.

Jag sätter på mig den blå klänningen och lika dana skor som Ingrid har. Jag tar på ett ett par pärlörhängen och plattar håret.

Vi tar tåget till stan där vi möter Kevin, Oscar och Isabelle (Issa). Issa har armarna runt Oscar. Jag kollar på henne och hon gör en grimas tillbaka. Jag fattar inte hur Oscar kan vara ihop med en sån liten bitch som henne. Jag blir äcklad bara jag hör hennes namn.

Kevin kommer fram till mig och klämmer på min röv. Jag gillar inte när han gör så men säger aldrig att han ska sluta av någon anledning. Jag hånglar upp honom medans jag kollar på Oscar. Han ser lite obekväm ut. Men varför ska han bry sig han har ju Issa, den lilla jäveln.

-Okej Melina kom vi går in, säger Ingrid, och tar min hand och går in.

Det är mörkt i lokalen och färglada lampor blinkar. Lallish dunkar i högtalarna. Folk dansar och man märker att dom flesta e fulla. En kille dansar in i mig och spiller sin drink på golvet. Jag och Ingrid går till baren och beställer var sin vodka drink.

Jag ser att Oscar och Issa sitter i en soffa i hörnet och hånglar. Usch, Issa förtjänar inte Oscar. Jag klunkar min drink och försöker tänka på något annat. Ingrid ser att jag kollar på Oscar, hon beställer shoots åt oss. Jag vill bara supa bort mina problem. Vi tar flera shoots och vi båda blir tok packade. Vi vinglar fram på dans golvet. Kevin har försvunnit för länge sedan och jag bryr mig inte ens om att han är borta.

-Tidshopp-

Jag ser hur blåljusen blinkar utanför lokalen där festen är. Allt är suddigt och går i slowmotion. Polisen kommer in genom dörren och ropar något. Musiken stängs av och alla blir knäpptysta. Jag känner hur någon tar mig i handen, jag tar min svarta väska och allt blir svart.

-Oscars perspektiv-

Polisen ropar något och alla blir knäpptysta. Issa sitter vid baren....med en annan kille som hon för bara några minuter sedan hånglade med. Jag skiter i henne, hon är ändå inget för mig. Jag går fram till Melina som är helt full. Jag tar henne i handen och smiter ut. Hennes bästis Ingrid har redan dragit. På vägen ut ser jag att polisen hållet ett hårt grep om Kevins armar. Dom fattade nog att han var skit hög. Jag tar med Melina hem till mig.

-Melinas perspektiv igen-

Jag öppnar ögonen, jag känner att jag bara vill dö för jag är så bakis. Men till slut slår det mig....vart fan är jag någonstans? Jag kollar runt. Jag ligger i en stor säng i ett rum, som ser lite ut som ett gäst rum för det är inte så mycket personliga saker. Jag har en Gant tröja på mig som 1, är för stor och 2, inte är min. Jag reser mig upp ur sängen och kollar ut genom dörren. Jag ser hur någon kommer fram runt hörnet. DET ÄR OSCAR! Jag stänger dörren. Vad fan gör jag hos Oscar. Ett leende sprack upp i mitt ansikte. Jag är hemma hos Oscar. Oscar! Jag blir helt till mig av glädje. Jag hör hur någon går mot dörren. Jag lägger mig ner i sängen och låtsas sova. Dörren öppnas och Oscar kom in i rummet. Han är tyst ett tag och petar lite försiktigt på mig. Jag ligger helt tyst och "sover".

-Fan va fin du är Melina, viskade han och drar handen igenom mitt hår.




Haj haj! Hoppas att ni gillade den här delen:) Nu händer det grejer asså haha. Men ha en bra dag. Höstlovet är slut nu såååååå.....jaaaa...... iaf ha en bra dag. Tack och hej<3<3 // Ellisen

3 streck Where stories live. Discover now