The end

12 0 0
                                    

  Dupa ce a auzit un sunet si s-a distantat subit ,a inceput sa tipe.
Oare de ce? Stiti voi oare de ce?
Pai daca stiti tot va voi zice.
In acel moment m-am transformat ochii mei se inrosira , radeam in hohote , privirea si gesturile mele malefice o ingrozeau si o faceau sa tremure pana la ultima incheietura. M-a intrebat:
E:Ce esti tu?
Eu: Ce suunt? Intraznesti sa ma intrebi ce sunt? Aduti aminte! Acum cativa ani buni, cum o fata si-a sacrificat viata sa se duca cu diavolul pentru a nu-l lua pe Eathen! Singura persoana pe care ea o iubea!! Erai acolo! Si ..
Nu am apucat sa spun tot pentru ca Xena imi aparuse in spate si a continuat.
X: Si eu eram acolo si plangeam in hohote spunandu-i sa nu faca asta!
Eu: Timp de ani buni am lucrat pentru diavol,am fost nevoita sa vad oameni cum mor,si uneori chiar sa contribui la moartea lor! Acum.. Acum am sansa sa ma intorc pe pamant si sa fiu iar vie! Desi acum am mai multe abilitati! Uite. Iti amintesti aceasta amuleta?
E: (ingrozita) da.. Imi amintesc.. Dar ce ai cu mine!
Eu : tu mi-ai rupt sufletul cand ai ras! Cu tine nu am nimic insa domnul D stie ca de fapt am ! A vrut sa imi dea sansa sa ma razbun! Mai  am 5 minute sa te omor si sa i te duc ca ofranda si voi reveni pe pamant!
E: nuu..
Ea a inceput sa fuga dar nu stia ca Xena alearga foarte repede. Xena fiind nervoasa dupa ce a prins-o si-a scos pentru prima oara dupa atatia ani ghearele acelea metalice. A inceput sa ii faca urme pe corp , ea radea in timp ce Elinore tipa ingrozita, iar eu? Eu radeam mai rau , niciodata partea malefica din mine nu iesise la suprafata iar acum nu vroi sa mai intre. Timpul trecea repede mai aveam 1 minut si nu realizam. Intre timp am auzit bataile celui mai mare ceas din oras.
Am tresarit si i-am zis Xenei sa o aduca la mine.
54"Xena a adus-o l-a mine cat de repede a putut.
23"Eu: morbitus viitus infernio !
Dupa incantatie i-am scos inima din piept in timp ce ochii ei ingroziti ma priveau lung.
Pamantul s-a cutremurat din nou,Domnul D a iesit din vizuina sa.
D:Ei bine nu credeam ca vei reusi asa repede draga,dar se pare ca te-am subestimat!Tatal tau ar fii mandru de tine, ei bine.. Se pare ca trebuie sa ma tin de cuvant deci esti libera.Ai grija ce mai faci.
In tot timpul acesta o persoana urmarise tot ce se intamplase .. Aceasta era Eathen.
Dupa ce domnul D. A plecat a iesit dintr-un tufis plangand si mi-a spus:
Eathen: Sa stii ca tot pe tine te iubesc, sa stii ca vreau sa fim din nou impreuna si ca imi dadusem seama ca tu erai si de aceea ma dadeam la tine!
Eu:Eathen stiai ca iadul te schimba? uita-te in ochii mei si sune-mi ce vezi.Sa stii ca tot timpul in care am stat in iad si am ajutat la toate atrocitatile pe care ti le-ai putea inchipui , puteam sa vad tot ceea ce se intampla aici, nu esti omul de care m-am indragostit, iar pentru toate lucrurile facute trebuie sa-ti ispasesti pedeapsa.Stii, de fapt nu am fost obligata sa ma ducin iad a fost un mic siretlic pentru a ma convinge de fapt de persoanele pe care le iubesc daca sunt asa cum sunt de fapt.Dragule nu am fst niciodata om , sunt o printesa incoronata a iadului iar pentru tot ce ai facut Dvrea sa vorbiti in privat.

Si asa pamantul se crapa din nou  pentru ca mai apoi iadul sa se dezlantuie asupra asa zisului inger prefacut. Adio Eathen, imi pare rau ca nu vei asista la ce se va intampla aici pe pamant.

Oare ce se va mai intampla mai departe?Poate vom afla mai tarziu sau cine stie? O fi sfarsitul lui Melody?

How I diedWhere stories live. Discover now