Pact with mister D

8 0 0
                                    

Hei mi-a fost dor de voi, cum ? Nu stiti cine sunt? Sunt Melody, fata care si-a sacrificat viata pentru fericirea lui Eathen, singurul baiat de care m-am indragostit.
In toti acesti ani petrecuti in iad am indurat multe , caldura insuportabila, spirite cu chef de gluma,am asistat la moartea multora,am ucis cu sange rece pentru domnul S, astazi implinesc 19 ani, stiu a trecut doar un an insa aici in iad un deceniu echivaleaza cu o ora in lumea oamenilor, deci am mii de ani, petrecuti in iad.
Desi la inceput am fost slaba ,am luptat si m-am facut puternica, nu imi este frica de nimeni si nimic, imi este tare dor de Xonia,prietena mea. Am reusit sa ii trimit scrisori, prin cei ce aveau sa isi castige macar o ora de trait.
Stiu doar ca ea a incercat sa scape de prietenia cu Eathen insa el nu a vrut,pentru ca stia ca altfel va devenii iar acel monstru.
Stiu ca Eathen inca este cu acea fata, doar ca nu le prea merge relatia, stiu sunt un suflet bun,dar aici in iad am invatat sa ma bucur si de raul altuia, insa ma bucur de raul ei, pentru ca sunt sigura ca il va calca pe nervi si el nu va rezista.
Cum spuneam.. Astazi fac 19 ani, si ma gandeam sa imi fortez norocul,stiu ca in iad cand un suflet face un an de cand este captiv aici poate face pact cu domnul S pentru a fii eliberat inapoi pe pamant.
Insa acest pact inseamna ca trebuie sa ii aduci jertfa ceva ,pentru a te lasa sa traiesti din nou in lumea oamenilor,dar mai este ceva, domnul S iti da timp,ai un anumit timp pentru a-i aduce jertfa dorita.
E momentul,domnul S m-a chemat la el,imi voi incerca norocul.
S: buna Melody!
Eu: domnule S nu v-am mai vazut de ceva timp.
S: copilo stiu ce vrei!
Eu: oare?
S: ai ramas la fel,acelas spirit de copil intraznet!
Eu: pai asa si trebuie
S: jertfa pe care o vreau va fii usoara
Eu: ascult
S: este o fata pe nume Elinore, bruneta ,ochii caprui,scunda..
Eu: domnule S nu fac preselectii, treceti la subiect
S: ma gandeam ca vrei de mult sa faci asta, ai timp 24 de ore ca sa o gasesti si sa mi-o aduci.
Eu: oh domnule S , sa stiti ca nu sunteti asa rau ..
S: gura am zis!
Eu: da da
S: poftim talismanele, stiu ca iti amintesti de ele.
Eu:cum sa nu imi amintesc!
S: ma gandeam ca l-ai uitat!
Eu: Domnule S ma subestimezi, am numele lui tatuat pe inima cu flacarile iadului, de cate ori ma gandesc la el flacarile se aprind, inima mea se face scrum, renaste ca o pasare pheonix pentru a-mi aminti ce simt pentru el. Am 24 de ore, tot ce iti cer este puterea de a putea sa imi schimb infatisarea.
Vreau sa vad daca Xonia si Eathen ma vor recunoaste desi nu o sa ma arat cu infatisarea mea!
S: bine!
Am reusit? Stia ce vroiam,deci am 24 de ore sa o gasesc pe Elinore, Xonia, si pe Eathen. Floare la ureche, nu am stat degeaba 1 an in iad,ma voi descura, mi-am luat talismanele, puterea pe care domnul S mi-a dat-o a aparut pe corpul meu, ca o stea , aveam o stea in zona gatului.
Iadul s-a deschis pentru mine din nou,ma simteam triumfatoare,insa nu eram inca,trebuia sa o gasesc si sa ii aduc jertfa ,abia dupa aceea ma puteam considera triumfatoare.
Iadul s-a deschis,bratele de lava care m-au luat in iad acum ceva vreme ,ma duceau acum spre lumea oamenilor.
Cu putin timp inainte de a ajunge la suprafata am reusit sa imi schimb infatisarea, aveam trupul diferit de al meu insa ochii erau aceeasi,ma temeam ca ei isi vor da seama..
Ajunsa la suprafata am fost orbita de lumina soarelui, apoi..

★★★ 

How I diedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum