My life then.

90 9 0
                                    

Am stat cuminte in talisman , era ciudat , imi mai scapau intrebari pe care i le puneam, iar politisti se purtau ciudat .. Ii spuneau ca simt un fior pe sirea spinari, el isi daduse seama ca este din vina mea.. Dar nu putea sa spuna nimic.
Lua talismanul in mana si il mangaia , ma facea sa ma simt asa bine .
Politistii l -au intrebat cum il cheama ,le-a.spus ca se numeste Eathen.
Eathen ce nume frumos :3
Am ajuns la destinatie si Eathen a coborat.
Simteam.. Cineva ne urmarea..
Imi soptise,,Stai cuminte pana iti spun eu sa iesi!"
Polisistii il auzisera si incepusera sa discute despre asta. Mi se pareau ciudati.
Mai tarziu am aflat ca doreau sa il trimita la orfelinat.
Eu ii auzisem. Cand Eathen mi-a spus sa ies din talisman si i-am povestit , au urmat fuga, teama , frigul, toate astea le-a suportat pentru mine..
~cu 9 ani mai tarziu~
Ei bine am ajuns in prezent, de atunci m-am schimbat , a inceput sa imi placa sa sperii oameni ,ochii mi se inrosesc, si cu toate ca incerc sa ii sperii ma potolesc uneori, imi amintesc de ochii acelor spirite, dar el .. El a ramas cu mine face 19 ani si ni a vrut o iubita, inca nu mi-a spus de.ce dar banuiesc.
Cand il vad pe el urasc sa fiu rea, parca tot raul din mine dispare
Acum sunt altfel, am invatat sa ma controlez, dar totusi imi place sa mai sperii oameni, sau sa ajut fete sau baieti nevinovati cabd sunt atacati de hoti.
Am avut 9 ani plini de cosmar, am fost acasa si am vazut cum mama il ingropa pe tata, il omorase pentru ca ma scapase.
A fost un soc, m-am uitat atenta ce facea , am fost uimita sa aud ce spunea despre eroul meu, cel ce ma invatase sa fiu un copil bun, am fost surpribsa sa vad cata ura se afla in inima ei .
Am vrut sa o ucid dar ... Dar Eathen nu a vrut sa ma lase.
A spus ca nu conteaza sa ma razbun..va venii clipa in care isi va gasii rasplata candva.
Inca nu a venit acea rasplata dar o urmaresc cand am ocazia.
Asa mai aflu despre ea ... Si pot folosii informatiile in scopuri personale .
Astazi este ziua mea am de gand sa o petrec cu Eathen. Ma asteapta la el acasa avem de gand sa ne uitam la filme , cum nu pot sa consum nimic m-am gandit sa ii comand ceva pentru el, a crescut si s-a facut mai frumos decat cand era mic, par saten, ochii negrii, zambet cuceritor, voce patrunzatoare,inalt, bine facut.
Dar cu toate acestea pe mine ma intereseaza ce este in interior, si cum I'm the ghost am reusit sa descifrez ce simte pentru mine insa nu totul, asta ma intriga, imi place ca este asa complicat si abia ii dau de cap ..
Ajunsa la casa lui Eathen observ ca..
Usa era deschisa ..asta nu e problema oricum trec prin ea, dar nu ii sta in obicei sa tina usa deschisa..
Intru si vad o fata.. O fata care il saruta! Am vazut rosu in fata ochiilor! Nu stiu daca v-am spus dar am deprins puterea de a ma arata oamenilor! Nu prea folosesc aceasta abilitate insa acum nu m-am putut controla, el ma vazuse ,era alb la fata..
A dat-o la o parte nu am stat pe ganduri si .. Am ...am sarit in fata ei
.
Am inceput sa urlu , o zgariam pe corp , ii rupeam hainele, ea tipa ca din gura de sarpe, el statea speriat si se uita la intreaga scena, am inceput sa ii spun E AL MEU! VEI MURII!!!!
Am ridicat-o in aer si am trantit-o de podea, abia respira.
Eathen: las-o te rog!
Eu: nuu!
M-am dus glont la ea si am desfigurat-o , apoi in timp ce tipa , i-am taiat gatul , iar capul i-a sarit plin de sange prin geam.
Corpul inca se misca, mainile i se inclestasera, iar capul care era afara continua sa tipe .
M-am dus afara , si am inceput sa ii fragmentez craniul.
Eathen se uita inspaimantat la tot ce se petrecea, am intrat in camera si am inceput sa ii fragmentez si trupul apoi am adunat tot din corpul ei si am creat un foc negru si am ars totul, in timp ce corpul se facea cenusa ,vocea ii se auzea , erau tipete, tipetele unei fete prinse de insusi diavolul, asa ii trebuie daca se pune cu Melody ...

How I diedWhere stories live. Discover now