Cincizeci si sase

1.5K 87 2
                                    

Millie pov.

Eu si Zayn lucram de aproape doua saptamani la redecorarea camerei mele. Pana acum am terminat doi pereti. Azi dimineata i-am inceput pe ceilalti doi iar apoi mai facem tavanul.

Desenele au iesit mai bine decat ma asteptam. Zayn m-a invatat cateva tehnici noi, iar pe langa pictat am mai facut si graffiti.

Cat despre romantism, ei bine totul merge bine spre norocul lui Cupidon. Sierra si Noah sunt foarte fericiti impreuna, la fel si Jay si Liv. De Justin si Rylei sa nu mai zic. Cat despre mine si Finn, acum ca stau in camera lui, si dormim in acelasi pat, relatia noastra a devenit mai puternica.

Ne intelegem de minune. Noah il cicaleste pe Finn, Jay pe Noah, Rylei pe Jay, Liv pe Justin iar eu, Sierra si fetele ne cicalim reciproc.

E chiar amuzant sa ai o astfel de gasca. E chiar placut sa stii ca gasca va ramane la fel pentru multa vreme.

Parintii nostrii se comporta cu noi ca si cum am fii casatoriti deja. Vorbesc despre nepoti, botezuri si hainute. Despre camere si despre nume. E ciudat sa stii ca ei vad asa departe toata aceasta iubire.

Gemenii, Darcy si Amira se prefac ca si ei sunt impreuna pentru a primii si ei atentie.

Clasicele jocuri de-a "Mama si tata" au ajuns acum la extrem cu ei. Carter si Amira sunt parintii lui Lottie si Evangeline, papusile Amirei, iar Owen si Darcy sunt parintii lui Dafny si Emilly, papusile lui Darcy.

Uneori au certuri de cuplu ceea ce e teribil de amuzant. Eu si gemenii ne intelegem mai bine ca niciodata. Acea ura pentru ei a disparut in ziua in care m-am intors din mica mea escapada cu Brett.

Tata nu a fost prea ferocit ca ma lasat sa pmec, dar i-a fost recunoscator ca nu m-a lasat singura.

Ei bine, in acest moment intre mine si Zayn se dadea o mica bataie cu confetti spray. Eram plini din cap pana in picioare de zeci de "viermisori" multicolori. Camera era goala dar totusi era vraiste.

Zayn poate fii asa copil uneori. Fix in mijlocul razboiului, tubul meu cu confetti s-a terminat, lasandu-i lui Zayn un avantaj imens deoarece singurul tub relativ plin era al lui.

Tipetele mele umpleau camera si cred ca mai mult de junatate din castel. In cateva minute, usa se deschide fortandu-ne sa ne oprim si sa privim spre usa.

Mama alaturi de Kylie si restul  stateau in usa si ne priveau uimiti. Toata familia era acolo, iar eu si Zayn ii priveam ca niste copii inocenti.

-Pe bune Zayn? Intreaba Ky frustrata

-Iubire, ea a inceput.

-Ba nu! Tu ai inceput!

-Ba tu!

-Ba tu!

-Ba tu!

-Ba tu!

-Incetati odata! Parca ati fii niste copii de 5 ani. Pana si Amira e mai matura ca voi. Tipa mama la noi

-Scuze mami/Flavia! Spunem eu si Zayn in cor.

-Zayn, Millie, sunt foarte dezamagit de voi. Ati facut razboi de confetti si pe mine nu m-ati chemat? Spune tata suparat

-"Noi" Tommo, vrei sa spui "noi". il corecteaza Harry

-Corect. Nu ne-ati chemat si pe noi. Spune tata

-Sunteti imposibili. Spune mama apoi pleaca.

-Daca vreti sa stiti, am o rezerva mare de tuburi cu confetti in debaraua secreta din dressing. Sopteste Zayn

-Un alt razboi? Spun eu cu o fata malefica.

-Clar. Eu, Liam, Niall, Jay, Sierra, Liv si Rylei contra echipei tale formate din tine, Louis, Harry, Finn, Noah si Justin.

-E o diferenta de o persoana. Dar se rezolva. Spun luandu-mi telefonul.

~CT~

-Alo, Brett?

-Da printesa.

-In camera mea, acum.

-Bine printesa.

~CTT~

-Sa rezolvat. Eu, tata, Harry, Brett, Noah, Finn si Justin contra Zayn, Liam, Niall, Jay, Sierra, Liv, si Rylei. Mai intai mergem subtil dupa arme apoi suntem pe cale sa incepem razboiul.

Dupa cum am spus, toti ne indreptam ca niste ninja spre camera lui Zayn pentru a lua tuburile cu confetti. Daca mama sau una dintre sotiile ducilor ne vedeau s-a terminat cu razboiul nostru.

Spre norocul nostru, am reusit sa luam multe tuburi cu confetti fara ca "politia" sa ne prinda.

O data ajunsi in camera mea, ne-am facut o baza apoi ne-am favut si terenul pentru a fii un razboi ca la carte. Ne-am impartit pe echipe apoi ne-am ascuns in baza.

Razboiul era pe cale sa inceapa asa ca tata, fiind regele a dat semnalul. Era o singura, fiecare avea doua tuburi de confetti. Cel care era plin de cei mai multi "viermisori" iesea, si pentru ca aveam necoie si de un arbitru, Scott s-a oferit sa fie cu ochii pe joc.

Totul era cronometrat, mai ceva ca un joc de fotbal. Eram in ultimul minut din a doua repriza. Mai era eu si tata contra lui Zayn si Niall.

Bataia era una dura, astfel in joc am mai ramas doar eu si Zayn. Acum e acum. Mai sunt cateva secunde si se termina razboiul. Cu putin noroc intram in prelungiri si reusesc sa-l bat pe Zayn.

In cele din urma, in ultimele 10 secunde, imi ridic ochii de dupa canapea, sau mai bine zis baza in care se ascundea Zayn, imi ridic si mana si incep sa ii umplu de confetti, astfel castigand.

-Te-am batut la propriul tau joc mosule.

-Pe cine faci tu mos printesa? Spune Zayn cicalindu-ma

-Pe tine babalacule.

Toti incepura sa rada, facandu-ne si pe noi sa radem.

-L-ai facut praf iubire. Spune Finn zambindu-mi mandru

-I-am facut praf baby. Spu razand apoi oferindu-i un sarut pe buze.

Helau guys. Am postat si al treilea capitol pe ziua de azi. Cu putin noroc o sa mai pun vreo doua pana maine. Imi cer iertare pentru greseli. Ne vedem curand. Bye! [×_×]

Vanduta regelui «L.T.»Where stories live. Discover now