Prolog

10.3K 354 41
                                    

Flavia pov:

Cand trebuie sa fugi de la un serviciu la altul ai timp sa te gandesti la viata ta. Ei bine, viata mea e nasoala. Cand trebuie sa muncesti pentru fostii tai colegi, care pe deasupra erau populari si iti erau si dusmani viata ta devine mult mai grea.

Eu, lucrez cu norma inreaga la un bar, care spre ghinionul meu e condus de trei dintre cei mai mari dusmani ai mei din liceu. Muncesc de doua ori mai mult pentru un salariu mai mic ca al celorlalti.

Ghinionul ma inconjoara pretutindeni, acasa, la munca, pe strada, peste tot. Acasa sunt batuta, la munca sunt chinuita si batjocorita, pe strada sunt vulnerabila si adesea batuta.

E ora 20:25 iar eu abia acum am ajuns acasa. Munca mea nu s-a terminat inca, si nici nu se termina azi. Eu muncesc 18 ore pe zi. 14 la munca si 4 acasa. Imi e greu, dar asta nu inseamna ca ma dau batuta.

Sunt o fire puternica. Am supravietuit atatia ani si pot sa supravietuiesc in continuare. Lasand astea la o parte intru in casa unde mama si tata ma asteapta suparati, defapt furiosi.

-Unde ai fost pana acum? Intreaba mama.

-Am fost la munca.

-Mincinoas-o! Oricum, du-te si fa de mancare. Spune tata.

-Merg acum!

-Ce mai astepti? Tipa mama

-Bine, bine, merg acum!

Ma indrept spre bucatarie capul in pamant. Nu vreau sa fiu batuta pentru ca cica am tupeu. Imi iau sortul din cuier si ma indrept spre sufragerie. Am uitat sa intreb ce vor sa le gatesc.

-Ce mai vrei? Intreaba mama cu scarba

-Voiam sa va intreb ce doriti sa va pregatesc.

-Friptura de vita cu vin rosu rusesc si garnitura de legume flambate.

-Bine doamna.

Acestea fiind spuse ma indrept din nou spre bucatarie. Imi pregatesc ingredientele incepand sa pregatesc legumele, apoi friptura si tot ce mai trebuie.

Dupa ce termin pregatesc farfuriile si le duc in sufragerie unde pregatisem deja masa. Imi chem asa zisi parinti si ma retrag in bucatarie unde mananc resturile.

-Flavia, vino si curata masa, doar nu te tinem in casa degeaba.

-Vin imediat doamna.

Acestea fiind spuse alerg la propriu spre sufragerie pentru a strange masa.
Cand ajung ii vad pe cei doi cu vesela in mana.

-Trebuia sa ajungi mai repede! Spune aceasta si amandoi incep sa arunce cu toate jos. Acestea se fac tandari din cauza impactului puternic.

-Ma apuc acum sa curat.

Louis pov:

Mai sunt cateva luni pana la incoronare. Mai sunt cateva luni pana devin rege. Cateva luni pana la maturizarea mea completa.

Pe usa camerei mele intra Margaret, femeia care m-a crescut si care m-a invatat tot ce stiu.

-Print Louis, regele va asteapta in biroul dansului.

-Multumesc ca m-ai anuntat Doica.

-Oricand dragule.

Ma ridic din pat si ma indrept spre viitorul meu birou. Cand ajung in fata usii bat usor in aceasta si intru abia ce primesc afirmarea tatalui meu.

-Fiule, as dorii sa vad daca esti pregatit pentru a devenii rege.

-Da tata. Ce trebuie sa fac?

-Am primit o scrisoare de la "Lucky destiny". Proprietarul a anuntat ca unul dintre clienti are datorii de doua mii de lire. Cum o sa procedezi?

-Maine voi merge la clientul respectiv si il voi supune regulilor.

-Si daca nu vrea sa plateasca?

-Daca nu vrea sa plateasca, ii voi lua ceva ce costa relativ cu suma datorata si voi platii proprietarului datoria.

-De aceasta data nu voi obiecta fiule. Te las sa te descurci singur si vom vedea unde ajung toate astea.

-Asa sa fie tata. Daca imi permiti, as dorii sa ma retrag.

-Sigur.

Ies usor din biroul tatei si ma indrept spre camera mea. Daca va intrebati de ce sunt asa politocos si manierat, sa stiti ca asa am fost crescut. Nu sunt asa de politicos mereu, dar tot sunt cand vine vorba de parintii mei si de doica. De obicei ma comport ca un baiat normal de bani gata. Sunt arogant aproape mereu.

Oricum ar fii, ajung in fata usii care ascunde dormitorul meu si intru fara ezitare. Locul asta e ca un templu, nimeni in afara de parintii mei, de doica si de menajere nu intra aici.

Nici o iubita de a mea nu a intrat aici. Nici macar una. Nici macar logodnica mea. Nimeni! Locul asta e sfant si o singura femeie va intra aici, regina mea.

Dimineata urmatoare:

Ma ridic din uriasul pat cu baldachin si pornesc spre baie unde imi fac un dus rapid. Ies din baie infasurat doar intr-un prosop pufos. Intru in dressing de unde imi iau niste blugi mulati negri, un tricou alb si un sacou negru.

Azi voi merge la acel domn si voi face dreptate proprietarului acelui casino.
Acum, ma indrept spre sala de mese pentru a lua micul de jun cu familia mea. Intru in sala si ma indrept spre masa unde se aflau parintii mei.

-Buna dimineata mama, tata!

-Buna dimineta dragule.

-Ce planuri ai astazi? Intreaba mama.

-Voi incerca sa ii fac dreptate unui proprietar.

-Succes atunci.

-Multumes mama.

Pe parcursul micului de jun am fost toti tacuti. Mamei nu ii place sa vorbim la masa, crede ca e o lipsa de respect.

E ora 10:45, iar eu ma indrept spre biroul tatalui meu pentru a cere detaliile necesare pentru al gasii pe clientul cu datorii. Bat usor in usa ce ascunde doar probleme si intru imediat ce mi se confirma.

-Ce doresti fiule?

-As dorii adresa si numele barbatului ce nu si-a platit datoriile la "Lucky destiny" draga tata.

-Numele lui este Bernard Wilson, strada comerciala numarul 47.

-Multumesc tata. Imi cer permisiunea de a ma retrage.

-Sigur. Succes fiule.

-Multumesc tata.

Acestea fiind spune ma indrept spre adresa data de tatal meu, actualul rege, pentru a face dreptate. Nimeni nu ajunge sa faca ceva gresit si sa nu fie pedepsit in functie de greseala facuta. Acest om va plati, sau nu sunt eu viitorul rege!

Acesta este prologul. Nu e foarte reusit, stiu, dar pur si simplu nu ma prea pricep la inceput. Sper sa va placa! Bye! [×‿×]

Vanduta regelui «L.T.»Where stories live. Discover now