KY_14

572 22 19
                                    

Evet arkadaşlar, yeniden merhaba.
😚😚
Öncelikle hepimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlarız. (Biraz geciktik ama olsundu...)  Bu yeni yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk, hayırlı kazançlar, iyi dostluklar getirsin. Elbette yeni bir sayfa da (anladınız siz 😂😋)

Hepimiz yeni yıla girerken kendimize bazı sözler vermişizdir. Mesela bu yıl daha sakin olacağım, daha çok çalışacağım falan fıstık... (Unutmayın. Kendinizi yenilemeniz için 1 Ocak'ı beklemeye gerek yok 😉) Umarız her şey gönlünüze göre olur.

3.yazar :
"Kedi istiorm almıyolaaaağğğ 😭

Hadi. Bu bölümde de şöyle bir şey yapalım.

1- 2017'de yaşadıklarınızı bir hayvana benzetseydeniz hangi hayvana benzetirdiniz ve neden?

2- 2018 sizin gözünüzde nasıl canlandı?

3- "Yeni yıl yeni sayfa" temalı 2018'e giriş sözünüz nedir?

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz 😍😍😍

Sizi seviyoruz...

Keyifli okumalar💖💖💖

***
Sen benim hiç ısınmayan ellerimsin...
CA'

***

Eski yaşanmışlıklar, onların bıraktığı iz ve bu izi kapamaya çalışırken yaşanılanlar... Zincirleme kaza gibi değil mi? Hepsi birbirini etkiler. Eskiden ne yaşanmışsa bugünkü yaşamına dokunur. Üzerine sünger çektiğiniz geçmişiniz bile gün gelir ayağınıza dolanır. Peki, siz ona 'geçmiş' diyebilecek misiniz? 'Geçmiş' geçmiş mi?

Dişlerini sıkan Karan geçen gün Asel'in elini tutan adamı karşında bulmasının şokunu atlatamadan bir de bu adamla ortak olduklarını öğrendiği andan itibaren damarlarındaki kan delice akmaya başlamıştı. Vücudunu saran ateş kin ve nefrete kapı açıyor, o karanlık gözleri en korkulu rüyaları çağrıştırmaya başlıyordu. Serkan ise yüzündeki sırıtışla Karan'a bakıyor ve bundan sonraki hamlelerinin ne denli yıkıcı olacağını gözleriyle açıklıyordu. Ve Asel... Bu iki ejderin ortasında kalmış minik kelebek... Titriyor, belli etmemeye çalışıyor ve kendine hakim olmak için çabalıyordu. Bu hâlde o sunumu nasıl yapacağını düşünürken Fazıl Bey'in bakış açısına girmişti.

"Hadi bakalım kızım. Sahne senin."

Elleri titreyen Asel birkaç kağıdı eline aldı ve derin bir nefes alarak sunuma başladı. Sunum boyunca Karan'dan ve Serkan'dan kaçırdı gözlerini. Ama Serkan'ın kendisini izlediğini hissedebiliyordu. Sunumunu bitirince nefesini kontrol etmeye çalışarak gülümsedi. Fuat Bey ve Fazıl Bey oldukça memnun kalmış gibiydiler.

"Evet, yeni AVM projemiz. Bence oldukça iyi he Fuat? "

"Evet. Çok iyi hazırlanmışsınız. Asel Hanım, tebrikler."

Asel gülümseyerek cevap verdi ve Karan'ın yanına oturdu. Karan ilk defa ona gülümseyerek bakmıştı. Hem de sıcak bir gülümseme.

"Evet, her şey yolunda olduğuna göre projeye hemen başlayalım. Herkes sabırsız ve heyecanlı."

Fuat Bey oldukça memnun bir vaziyette tüm imzaları atıyor, ortaklarına olan büyük güveniyle kendi kendine övünüyordu. Fazıl Bey'e gülümseyerek elini uzattı.

"Size güveniyoruz. Şimdilik hoşçakalın Fazıl Bey."

Fazıl Bey aynı memnuniyetle cevap verdi.

KALBİMDEKİ YABANCIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin