29

4.1K 194 8
                                    

O dva měsíce později

Ellie

Takže uběhli dva měsíce a my jsme s Justinem už na NHL. Nebo spíš on hraje a já jsem jeho přítelkyně která ho doprovází. Všechno bylo v pohodě ty první dva týdny. Bylo to úplně úžasný. Justin vždy zahrál s týmem zápas, který převážně vyhrávali a pak byl Justin se mnou na pokoji kde jsme spolu oslavovali jeho vítězství. Bylo to super vždy jsem mu fandila nejvíce jak jsem mohla no ale pak se to posralo. Další zastávka byla v New Yorku. Nebo prostě zastávka kde se hrál další zápas. Justin mi řekl že se tady budou hrát čtyři zápasy takže mi řekl že toho mužů využít a navštívit moji mamku. Tak jsem teda za nima šla. Byla jsem u nich dva dny takže jsem dva dny nebyla na hokejovým zápase. No a to bylo to kdy se to posralo. Kluci z týmu využili toho že nejsem já s Justinem a zatáhli ho do baru protože zase vyhráli zápas tak šli oslavovat. No a od té doby to začalo. Po každém zápasu když ho vyhráli a dokonce když ho i nevyhráli tak šli do baru. Přemlouvala jsem Justina ať zase nějaký večer zůstane se mnou a to jsme se pohádali protože si myslel že ho odděluji od jeho týmu a chci ho jejím pro sebe. Ale to nebyla pravda. Já jsem chtěla aby si oslavoval s klukama vítězství ale bylo mi líto že si mě už nevšímal. Byla to každodenní rutina. Justin každý ráno šel běhat. Ještě před tím co to bylo v pohodě tak jsme spolu chodili do hotelu na snídaně. Ale teď se ráno vypařil z pokoje a šel si zaběhat. Když se vrátil tak jsem se zeptala jestli půjdeme na snídani a on řekl že nestíhá že se nasnídá s klukama. Potom jde aspoň na hodinu na led a tam se rozcvičuje no a pak jsou už přípravy na zápas. Takže to na sebe máme asi jenom půl hodinu z celého dne. Jednou se stalo že jsme seděli v hotelu jako na v našem pokoji a líbali jsme se. Justin mi řekl že mě miluje a já už jsem myslela že se všechno vrací do normálu ale pak byl zase zápas s kluci přemluvili Justina ať jdou zase do klubu. Byla jsem s Justinem když ho přemlouvali. Držela jsem ho za ruku a čekala jsem na to že řekne že zase po dlouhé době chce být večer se mnou. Už jsem jenom čekala na to až tohle řekne a půjdeme spolu do hotelu. Ale to se nestalo. Justin ani neváhal a řekl  že půjde s nimi. Ani nikdy mi nenavrhl abych šla s nima. Přítelkyně ostatních kluků šli s nima oslavovat ale mě to Justin nikdy nenavrhl. Bála jsem se co v tom klubu dělá že mě tam nechce. No a pak jednu no přišel hrozně opilej a na tváři a na krku měl rtěnku. Začala jsem na něj řvát že takhle to nejde a že mě podvádí a on se nasral a dal mi facku. A takhle to bylo pořád vždy po zápasu. Přišel opilej ale já jsem se ho strašně moc bála že jsem dělala že spím aby mi zase nedal facku. A druhy den si nic nepamatoval. Říkala jsem si že od něj odejdu ale miluju ho tak moc že bych to nedokázala.

No a teď je 1. Března a Justin má narozeniny.  Dnes mu je 22 let. Jsme v San Francisku a bude samozřejmě zápas. Je už odpoledne a já jsem na pokoji a čtu si svoji knížku.

Najednou se prudce otevřeli dveře a já sebou cukla a podívala se ke dveřím. Stál tam vysmátý Justin. ,,Ahoj" usmál se na mě. Po dlouhé době se na mě usmál. ,,Ahoj" zašeptala jsem a postavila se. ,,Všechno nejlepší" podala jsem mu dárek. ,,To si nemusela" pousmál se a začal to otevírat. ,,Moje oblíbená voňavka" usmál se. Justin měl oblíbenou voňavku od Calvin Klein ale už ji dopotřeboval tak jsem mu koupila novou. Byla drahá ale tak koupila jsem mu to. Asi se divíte proč mu to kupuju když mi dal facku a nevšímá si mě, ale já ho prostě miluju takže.

,,Děkuji moc" přešel ke mě a políbil mě. Z ničeho nic se mi chtělo brečet. Zdálo se mi jakoby do toho polibku už nedával takovou lásku jako před tím.

,,Děje se něco?" Odtáhl se ode mě. ,,Ne" zašeptala jsem a odtáhla se od něj. ,,Ellie" zvedl ruku a já se přikrčila protože jsem se bála že mi dá facku. ,,Ty si myslíš že bych ti ublížil?" Zašeptal smutně. ,,Ellie nikdy bych to neudělal. Nikdy ti neublížím věř mi" problém je už jsi to udělal.

,,Jdeš dnes po zápase zase do baru?" Změnila jsem úplně téma. ,,Jo kluci chtějí oslavit moje narozeniny" zasmál se. ,,Taky jsem s tebou chtěla oslavit narozeniny" řekla jsem potichu. ,,Kluci mě chtěj vzít do stripbaru bude to boží" zasmál se a úplně ignoroval větu co jsem řekla. Stripbar. Skvělý. ,,Aha" přikývla jsem.

,,No nic tak já už jdu. Jdeme si trochu zahrát hokej" řekl. ,, Justine kdy přijdeš a zápas bude kdy?" Zeptala jsem se. ,,Tenhle zápas bude nudný si myslím. Tenhle tým je skoro na posledním místě. Takže nemusíš chodit a nevím kdy přijdu" řekl a odešel. Takže už ani na zápase mě nechce.

Sedla jsem si na gauč a rozbrečela se. Všechno se to posralo.

***********

V noci jsem se probudila na hroznej hluk. Prosadila jsem se a zmateně koukala po pokoji. Došlo mi že přišel Justin. Lehla jsem si do postele a dělala že spím. ,,Ellie kdepak si?" Ozval se a já se začala třást.

Za chvíli přišel do ložnice. ,,Ellizabetko" zašeptal když přišel k posteli. ,,Vím že nespíš" zasmál se a lehl si vedle mě. ,,Potřebuji sex" vydechl a já cítila jak je hrozně moc opilej. ,,Nech mě" zašeptala jsem. Justin si lehl nademě a snažil se mi sundat triko. ,,Nech mě doprdele!" Zařvala jsem a shodila ho ze sebe.

,,Tak si vypadni" zamrmlal a přikryl se peřinou a hned na to usnul. ,,Taky že jo" zavrčela jsem a začala jsem si balit. Potom jsem se podívala na mobil kdy letí letadlo a měla jsem štěstí že letadlo letí za hodinu a půl a byla volná letenka. Zabalila jsem si zbytek oblečení a pak jsem vzala papír a napsala mu dopis který jsem položila na postel vedle něj a odešla jsem. Tohle je prostě konec.

**********

Justin

Ráno jsem se probudil na bolest hlavy. ,,Ellie zlato dáš mi prosím prášek na hlavu?" Zavolal jsem a zakňučel jsem protože to fakt kurevsky bolelo.

Když se nic nedělo tak jsem si povzdechl a posadil se. Najednou jsem si všiml hrozné věci. Naše skříň byla otevřená a měl jsem tam věci jenom já a jenom můj kufr.

Podíval jsem se vedle sebe a všiml si nějakého papíru.

Vzal jsem ho a začal číst. ,,Justine odcházím. Už s tebou nemůžu být. Zklamal si mě. Celou dobu ses mě vůbec nevšímal a i když si to nepamatuješ tak v noci si mi dal facku a včera si mě malém znásilnil. Nevím co se to s tebou stalo ale už s tebou nedokážu být. Bolelo mě jak ses ke mě choval. Udělala jsem chybu že jsem s tebou jela. Takže je konec. Nehledej mě, nevolej mi. Já už bych s tebou prostě být nedokázala. Ellie" já jsem ji dal facku a včera jsem ji malém znásilnil? Panebože co? Koukal jsem na ten dopis a rozbrečel se. Co jsem to udělal?

to chtělo nějaký zvrat tak je to tady. Doufám ze bude hodně komentářů ❤️❤️

My hockey player✔️Where stories live. Discover now