Cap. 45- Nothing works

478 47 9
                                    

                            Q&A
1. Cati ani ai?
    17
2. De unde esti?
  Bucuresti
3. Care este culoarea ta preferata?
   Albastru :)
4. Care este cartea ta preferata?
   Demonii de F. M. Dostoievski
5. Care a fost prima carte citita pe Wattpad?
   Stupid Love
6. Ce te-a inspirat sa scrii aceasta carte?
    Langa scoala gimnaziala era o discoteca parasita si am fost de vreo 5 ori pe acolo. Si am decis sa fac o poveste horror pe tema acelei cladiri dar din discoteca am schimbat in spital parasit caci mi s-a parut mai scarry.
7. Ce vrei sa faci pe viitor?
  As vrea sa fiu psiholog militar sau profesor universitar de engleza.
8. Ce iti place sa faci in timpul liber?
  Imi place sa citesc, sa scriu la carte, sa ascult muzica, sa ies cu prietenii etc.
9. Cum iti vin asemenea idei geniale pentru carte?
  Nu am idee :)).  Inainte aveam tendinta sa privesc cartea subiectiv, ca si cand personajul principal as fi fost eu. Dar ma cam impotmolisem, nu mai aveam idei si am decis ca e mai bine sa privesc cartea obiectiv si voilá. Uite si ideile.
10. Te uiti la animeuri? Daca da poti denumi trei animeuri preferate?
   Sincera sa fiu imi plac dar momentan m-am uitat la unul singur, Higurashi no naku koro ni pe care nici nu am apucat sa il termin pentru ca nu am avut timp...
11.  Mai lucrezi si la alte carti horror?
   Teoretic da dar nu prea am mai scris la ea. In in rest am idei pentru alte carti asa ca na.
12. Carti favorite pe Wattpad?
     Pai Slave Affection,  Reeducata Amnesia.
13. Care este personajul tau favorit?
  Pot spune ca este o intrebare foarte interesanta. Sincera sa fiu il prefer pe Harry  pentru ca din cauza lui am si inceput  cartea deci cred ca era un raspuns previzibil :)).
13. O sa existe si volumul 2?
   Cu siguranta.
14. O sa publici mai multe capitole mai des?
   In vacanta asta si in alte vacante da. In timpul scolii nu pentru ca stiti cu totii ca scoala asta efectiv fura tot timpul...

Si acum spor la citit capitolul Sper ca va place si lasati un comentariu daca v-a placut :).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

-Pe bune, draga? Urli chiar in timp ce ajung la orgasm?  apare Harry pe neasteptate in camera. Ah! Nu imi spune. Faci iar scena cu sinuciderea? rade ironic. Draga mea, nimeni nu te vede. Suntem doar noi doi. Asa ca scuteste-ma de scena asta ieftina, imi smulge din mana pistolul, aruncandu-l pe podea.

Raman cu privirea in pamant, simtind ca furtuna s-a dezlantuit. Icnesc in momentul in care ma apuca brutal de par, fortandu-ma sa il privesc.

-Ti-am spus de atat de multe ori ca nu sunt prost dar se pare ca nu intelegi. Crezi ca nu stiu ce ai incercat sa faci cu sarutul ala? A fost o incercare buna, pot zice. Dar, ceea ce nu sti e ca sfera mea, dupa ce a fost "sparta", s-a refacut foarte repede, activandu-se sistemul de aparare. Si ghici cu ce se alimenteaza, ranjeste diabolic. Cu durerea ta. Devine tot mai invincibila iar eu incredibil de puternic. Se pare ca imi esti de folos cat de cat.

Il privesc cu ura in ochii sai ca de animal simtindu-ma nu doar prostita, ci si folosita.

Acum inteleg ce ii susotea nenorocita aia lui Styles. Patetic.

-Poti sa imi fi de folos si in alt mod, isi desface cureaua blugilor, dandu-i jos impreuna cu boxerii sai.

Isi plaseaza mana in spatele capului meu, tinandu-ma strans de par. Isi impinge cu putere membrul in gura mea, incepand sa execute o serie de miscari lascive de dute-vino. Dupa cateva minute bune isi da drumul in gura mea, fiind obligata sa ii inghit sperma. Isi scoate barbatia punandu-si boxerii si blugii inapoi pe el. Deoarece sunt inca in genunchi, imi ofera o palma usturatoare care ma face sa cad la pamant din cauza loviturii. Ii aud pasii undeva in spatele meu, auzind cum ridica un obiect de pe jos. Revine in fata mea, stand pe vine pentru a-l putea privi.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum