Cap.27-The fight between good and hell

1.3K 86 8
                                    

Intunericul si durerea ma inconjoara, sentimentul de frica invaluindu-ma tot mai strans in disperare care ma tine captiva. Nu mai disting nimic, nici macar nu mai realizez ce s-a intamplat. E ca si cand sunt in alta dimensiune, inconstienta de ce se intampla cu mine sau in jurul meu. E un sentiment ciudat de placut, dar si infiorator, negura infinita a timpului risipindu-se treptat si facandu-ma sa cad prada unei inexplicabile euforii.

Ce se intampla cu mine? Si mai important, unde sunt, ce zi e azi, luna, an? Oricat de mult as incerca nu reusesc sa imi amintesc nimic, o serie de imagini si filmulete zburand frenetic prin fata mea, aducandu-ma in pragul confuziei. Oare cine e baiatul acela blond care apare mereu in amintirile mele? Dar celelalte persoane? Un cret fermecator cu ochii verzi de jad, o fata cu parul saten si ochii ciocolatii, alt baiat blond cu ochii albastrii... Si in final ma vad pe mine, speriata si fericita in acelasi timp. Cine sunt?

-La multi ani!!! striga o serie de oameni in jurul meu in timp ce intru in casa, scapand din greseala cumparaturile pe care le aveam in brate.

Ma intorc rapid, dand cu ochii de familia si prietenii mei care se uita fericiti la mine, asteptand sa reactionez in vreun fel. Un zambet imens se contureaza usor pe fata mea, simtind in interiorul meu o bucurie imensa si incep sa alerg spre parintii mei, sarindu-le amandurora in brate. Acestia ma prind imediat, incepand sa ma invarta usor. O ploaie de aplauze se face auzita in jurul nostru iar parintii ma lasa jos, luandu-ma strans in brate. Alte trei persoane vin sa ne imbratiseze, dandu-mi imediat seama ca sunt Ben, Sam si Luke, asa ca imi deschid larg bratele, pentru a-i imbratisa si pe ei. Dupa cateva momente de afectiune cei din jurul nostru incep din nou sa aplaude, chiar si sa fluiere. Imi indrept atentia in jurul meu, zarindu-mi toti colegii apropiati si imi duc emotionata mainile la fata, razand usor.

-Sa inceapa petrecerea!! striga Dylan dand drumul la muzica, basul accentuat al melodiei rasunand puternic in toata casa. Petrecere la piscina! urmeaza entuziasmat in timp ce usile din spate se deschid larg, lasand la iveala piscina decorata cu tot felul de artificii.

Ceilalti tipa fericiti si alearga spre piscina, sarind in ea. Luke ma cuprinde pe dupa umeri si ma conduce spre curtea din spate, luandu-ma brusc in brate si alergand spre piscina.

-Luke!!! Lasa-ma jos!!! tip amuzata in timp ce isi face avant, sarind mai apoi in apa.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum