Cap.33-Horror

1K 85 12
                                    

-Melissa, hai ridica-te. Trebuie sa plecam, spun pe un ton grav simtind cum frica creste tot mai mult in sufletul meu si o apuc pe Melissa de brat, ridicand-o in picioare.

-Ce, dar de ce? intreaba confuza stergandu-si lacrimile de pe obraji.

-Pentru ca trebuie sa te scap de Harry, altfel te va omori.

O apuc puternic de mana, tragand-o dupa mine dar ma trage inapoi, uitandu-se deznadajduita in ochii mei. Ma incrunt confuza, urmarind cum ofteaza scurt luandu-si mana dintr-a mea si se aseaza in locul din care s-a ridicat, privind ganditoare pamantul.

-Melissa...

-Jessy, nu. Iti multumesc pentru ca vrei sa ma scapi de Harry, dar oricat de puternica ai fi nu vom reusi sa invingem. E demon si e mult mai puternic decat ai crede, rosteste cu capul in pamant si suspina in soapta, simtind un val de durere ce imi trece rapid prin inima.

-Dar... Putem incerca!

-Jessy las-o moarta, okay? Nu are rost.

Ma uit uimita la Melissa, urmand sa realizez brusc de ce se comporta asa.

Nenorocitul ala i-a controlat mintea ca sa spuna asta. Eram sigura.

Imi duc exasperata mainile in par, dandu-l usor pe spate si oftez puternic, simtind prezenta lui Harry tot mai aproape.

Super, si acum ce? O las pe mana idiotului ala? Mda avand in vedere ca nu am alta alternativa...

-Trebuie sa acceptam prezentul si viitorul Jess... Asta e singura cale.

-Dar...

-Pentru ca altfel multe lucruri rele se vor intampla, iar noi nu vom mai exista, spune pe un ton absent, urmand sa inceapa sa tremure brutal.

Ma holbez pierduta la ea, aceasta intorcandu-si lent capul pentru a lasa la iveala niste ochi negri si goi, din care curge o cascada de sange. Ma dau speriata doi pasi in spate, lovindu-ma de un perete care nu ar trebui sa fie acolo, avand in vedere ca suntem in aer liber.

Totul in jurul meu capata brusc o nuanta inchisa, trezindu-ma intr-o incapere prafuita din beton, ce pare a fi un subsol. Mirosul de aici e insuportabil, fel de fel de soapte auzindu-se peste tot in jurul meu.

Imi rotesc privirea prin camera, observand in mijlocul incaperii o targa pe suprafata careia e plasat un cadavru foarte infiorator, vechi de sute de ani. Melissa continua sa se uite fara nicio expresie la mine, sangele brazdandu-i fara oprire chipul. In usa se aud sase ciocanituri puternice, urmand ca cineva sa o zgaltaie fara mila, in incercarea de a intra. Ma dau cativa pasi in spate holbandu-ma terifiata la usa ce e zguduita violent si imi indrept fugitiv privirea spre Melissa, observand ca se ridicase in picioare. Tinuta ei se schimbase, fiind imbracata cu o rochie alba, ce are in dreptul inimii o pata mare de sange.

Inghit in sec urmarind cum fata ei se ofileste, ajungand sa fie foarte palida. In camera sa aud cateva bubuituri puternice in pereti, acompaniate de sunetul unor gheare ce zgarie usa. Respiratia mi-o ia razna in momentul in care langa Melissa apare un baietel de 8 ani, ce tine in brate un bebelus, care incepe sa planga. Din senin, un foc monstruos acapareaza fara mila cele doua fiinte neajutorate, baietelul incepand sa urle iar bebelusul sa tipe. Melissa se apropie schiopatand de mine, tremurand toata si ma apuca de mana, uitandu-se rugator in ochii mei.

-Salveaza-i... Te implor.

Ma incrunt ingrozita la auzul spuselor ei, indreptandu-mi privirea spre focul in care se afla copiii. Imi fac curaj si inaintez lent spre foc, cautand din priviri baiatul, insa fara sa il gasesc. Ajungand in fata focului, imi intind involuntar mainile spre el, intrand complet in el. Simt cum focul ma invaluie rapid, durerea chinuindu-ma in cel mai oribil mod, dar nu ma dau batuta, ci incerc sa apuc baiatul, dar nicio urma de el. Incerc sa ies din foc insa fara sa reusesc, caci o forta invizibila ma obliga sa raman nemiscata. Tip de groaza simtind cum focul ma arde de vie si cad involuntar la pamant, pierzandu-mi cunostinta.

-Jessy e moarta, asta e destinul ei.

*Harry's Pov. *

-Melissa, ridica-te, rostesc ingrozit spre fiinta ce sta ghemuita in genunchi, plangand fara oprire.

-Jessy... Foc... Baiatelul si bebelusul... Luke... sopteste terifiata, tremurand violent.

Oftez disperat, punandu-ma in genunchi in fata ei si o iau usor in brate, strangand-o afectuos. Simt cum corpul ei nu mai tremura, urmand sa se relaxeze in bratele mele si o strang mai mult in brate, ea procedand la fel.

-Harry... Te rog sa nu mai pleci, spune cu o voce sparta, suspinand in soapta.

-Sst, calmeaza-te Mel. Sunt aici acum.

Stiam eu ca a fost o greseala sa o las pe Melissa singura cu vrajitoarea aia de sora-sa. Nu spun ca ar fi vina ei ca Melissa a ajuns in starea asta, dar cum ea nu e aici, nu stiu ce as putea crede.

Niciodata nu cred ca am fost atat de ingrozit sa o vad pe Melissa asa. Am gasit-o tremurand violent, stand in genunchi si repetand obsesiv aceleasi cuvinte: Jessy, foc, baietelul si bebelusul, Luke. Nu vreau sa stiu prin ce o fi trecut sau cine o facut asta. Numai eu am voie sa o chinui, si gandul ca altcineva a facut asta ma enerveaza la culme. Ea e a mea si nimeni nu are voie sa ii faca rau in vreun fel. Si daca a fost cine cred eu, atunci o sa se dezlantuie iadul pe pamant.

-Harry... o aud soptind,  ridicandu-si privirea spre mine.

Ma uit pierdut in ochii ei albastri ca cerul, ramanand fara cuvinte. Fara sa imi dau seama ma apropii usor de chipul ei, urmand sa imi lipesc buzele de ale ei. Imi raspunde imediat la sarut,  framantandu-mi buzele cu aceeasi pasiune ca mine. O apropii de mine pentru a intensifica sarutul, ea plasandu-si mainile in jurul gatului meu si tragandu-ma mai aproape, pana cand spatiul dintre noi dispare. Buzele ei fine le maseaza cu pofta pe ale mele, sarutul nostru devenind din ce in ce mai salbatic. Imi trec delicat limba peste buza ei inferioara, ea permitandu-mi imediat accesul si, fara sa mai astept, imi introduc limba in gura ei, cautand-o cu disperare pe a ei. Limbile noastre se intalnesc la un moment dat, intr-un dans lent, plin de iubire.

Nu m-as mai satura sa o sarut si asta ma excita enorm. Trebuie sa o aduc neaparat in patul meu, nu stiu cat mai rezist!

Ne despartim lent din sarut, ea uitandu-se cu multa iubire in ochii mei.

Cum e posbil asa ceva? I-am distrus viata si ea... Ma place...

-Tin atat de mult la tine Harry, imi sopteste suav, urmand sa isi lipeasca salbatic buzele de ale mele, framantandu-le cu dragoste, pentru a-si demonstra vorbele.

Raman pentru cateva momente stana de piatra la actiunile ei, nestiind sigur ce ar trebui sa fac. Imi duc mainile in jos pe spatele ei, strangand-o usor si ma las prada tentatiei, sarutand-o si eu cu aceeasi pofta si pasiune.

_____________________________________________________________________________________

Hey amici... Stiu ca nu am mai postat de mult la cartea asta... Dar am cam avut treaba... La cealalta carte la care lucrez acu, Run... Meh...

Va multumesc ca imi cititi cartea si va urez o zi faina! Pups :*

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum