35.BONUS (15+)

5.1K 380 41
                                    

Kuro

Jsou to už 2 roky...Tak dlouho už jsem s Christiánem. Od té doby, co jsem se mu vyznal se mi doma pořád vyhýbal.

Nakonec přes to nějak přece jen přešel a zase se mnou začal mluvit. Už několikrát jsme spolu spali, protože mě přemluvil a slíbil, že to nebude bolet. Lhář...i tak jsem s ním spal dál, protože to bylo i příjemné.

Po roce se do mě nakonec také 'zamiloval' jeho způsobem.

"...a tímto končí večerní zprávy..."Řekla reportérka v televizi a Christián líně přepl ovladačem na další kanál."Ach jo...To je nuda..."Zamručel a já kývl."To jo..."Povzdechl jsem si a koukl na něj.

Po chvíli se ale Christián ušklíbl a vypl televizi."Co je?"Nadzvedl jsem obočí a on se ke mě víc přiblížil. Pochopil jsem.

Nechal jsem se pod něj shodit a obmotal mu ruce okolo krku. Začal mě dravě líbat a já s ním spolupracoval.

Po chvíli mi zajel rukama pod tričko a já vzdychl. Vyhrnul mi ho až ke krku a jel mi jazykem od podbřišku až ke krku,který mi hned začal značkovat."N-nechceš do ložnice?"Špitl jsem vzrušeně a on kývl.

Vyzvedl si mě do náruče a než jsem se nadál, ležel jsem na posteli. On si za tím přede mnou stáhl gatě spolu s košilí a hodil to někam do kouta. Já zatím poddajně roztáhl nohy.

Také jsem si sundal kalhoty, ale triko si nechal. On byl v mžiku nade mnou a chtivě mě začal líbat. Spolupracoval jsem s ním a jemně mu začal rukou přejíždět po už vzrušeném rozkroku.

Zasténal mi do úst a zahákl prsty za lem mých boxerek. Nadzvedl jsem se, aby mu to šlo líp a pak už pod ním po chvíli ležel nahý.

Christián

Olízl jsem si mlsně rty, když jsem viděl jeho nahé tělo a začal si ho připravovat prsty.

Vzdychal pode mnou a svíjel se slastí. Už jsem se opravdu nemohl dočkat, až budu v něm.

Nakonec jsem z něj po chvíli prsty vytáhl a stáhl si boxerky nad kolena.

Zakryl jsem nás a začal ho líbat, abych utlumil jeho bolestné steny, když jsem do něj začal vnikat.

Kuro

Dost to bolelo,ale šlo to přetrpět. Po chvíli už ve mě byl celý a já se to snažil vydýchat."M-můžeš..."Špitl jsem po chvíli a on kývl. Začal se hýbat a já nahlas sténat.

Obmotal jsem mu nohy okolo pasu, aby mohl hlouběji a i on zasténal. Po pár přírazech se posunul rty níž a začal mě jemně kousat do krku. Myslel jsem, že se udělám jen z toho.

"Christiáne~..."Zasténal jsem hlasitěji, když narazil na mou prostatu. Ušklíbl se mi do krku a začal se hýbat jen tam.

To už jsem nevydržel a udělal se nám na bříška. Přitom jsem zaťal ruce do prostěradla. To už se udělal i Christián a vystoupil ze mě.

Udýchaně si lehl vedle mě a já se na něj natiskl."Miluju tě..."Špitl jsem ještě a únavou usnul.

Ještě předtím jsem uslyšel tiché 'já tebe taky' a pak se už propadl do sladkého snu.

Strach z upíraΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα