20.Část

4.3K 391 13
                                    

Kuro

Začal se ke mně přibližovat a já couvat. Možná to nebyl nejlepší nápad, ale toho kluka jsem zachránil. Pusou jsem mu naznačil němé schovej se a on uposlechl.

Ihned zapadl do skříně kousek od nás a já zaměřil znovu pohled na Christiána.

Prohlížel si mou ruku jako dravá šelma a pak mě jedním rychlým pohybem přišpendlil na zeď. Díky malému kníknutí jsem poznal, že nás blonďák sleduje.

Christián si dal mou ruku přes pusu a jedním tahem jazykem mi slízl krev. Šokovaně jsem se díval na mou ránu, která hned za jeho jazykem mizela.

Nakonec mi po mé ráně nezbylo nic, ani jizva. Christián zatřepal hlavou a když viděl můj šokovaný výraz a mou ruku ještě pořád od krve co vytekla z rány, ihned zmizel pryč.

"Jdu lovit."Uslyšel jsem ještě a pak šel utišit malého blonďáka. Musím uznat, že jsem tu skříň otevřel rychleji než jsem měl v plánu, takže se vylekal a stočil do klubíčka."Neboj se, to jsem já."

Uklidnil jsem ho a nabídl mu čaj. S díky ho přijmul a já byl rád, že se nevyptával na to, co se před chvílí stalo. Nakonec mi dokonce slíbil, že nic neřekne.

Christián

Nechtěl jsem štěňátku ještě víc ublížit, tak jsem se vydal do rušných ulic města najít jinou oběť.

Po chvíli se mi poštěstilo a já v uličce zahlédl blondýnu, která musela být prostitutka. Už jen její šaty to dokazovaly.

"Nechceš si užít?"Zeptala se a já s úšklebkem přikývl. Popravdě bych se nejradši v nějaké uličce vyzvracel, protože takovéto holky se mi hnusí, větsině zavisí totiž jen na vzhledu a penězích.

Zatáhl jsem ji do tmavší uličky, kde jsem ji natiskl na zeď a přiblížil se ke krku. Ona, aniž by něco tušila nastavila hlavu na stranu abych měl lepší přístup.

Jakmile jsem se zakousl došlo jí, že si nechci užít a začala se vzpouzet. Kopla mě dokonce i mezi nohy. Naštěstí slabě, a než stihla jakkoli zareagovat, byla mrtvá.

Miloval jsem ten pocit moci, který se mi teď dostavil a já se po chvíli koukání na blondýnku otočil směr domov zkontrolovat štěňátko.

Strach z upíraWhere stories live. Discover now