XX.

905 67 4
                                    

O pár let později

Teď je můj život jiný. Hodně se toho změnilo. Mé priority a osobní život, vše je jiné. Pracuji ve velké firmě. Zaměstnávám lidi ze všech koutů světa. Není to moje firma. Patří mi jen z jedné částí, ta druhá část patří Eddímu. Navrhl mi tohle vše dva roky po tom co mi vyhořel ateliér. Vzala jsem to, jelikož to pro mě bylo  částečné osvobození.

Meggan. Tohle jméno je ve mně zaryto. Po ní už jsem nikoho nemilovala. Nemá to cenu milovat někoho, když mé srdce patří tak nějak dívce, která už tu není. Její tvář, vše. Po tom incidentu s ateliérem jsem ji už nikdy neviděla. Mám pocit, že tenkrát to vše udělala ona. Obraz se nenašel a Meggan taktéž ne. Policie tenkrát nic nenašla. Pokud to udělala, tak jediné co mě napadá je to, že tam... Uhořela. Stále věřím, že ne.

Někdo se vedle mě objevil. Asistentka s papíry.

"Atmn, zde jsou ty papíry pro přijetí nové dívky," vzala jsem je do ruky a prohlédla je.

"Dobře, zavolejte mi ji." přikývla a šla k telefonu.

Zrovna jsem seděla ve své kanceláři a projížděla si informace o firmě. Ztráty a finanční úlevy. Někdo zaklepal na dveře a následně vešel.

"Dobrý den, jsem Lisa." ten hlas byl tak povědomý. Zvedla jsem hlavu. Přede mnou stála dívka podobná Meggan. Postavila jsem se. Natáhla jsem ruku. Gesto opětovala a naše dlaně se střetly.

Tak jako se tenkrát střetla má dlaň s tou Megganinou.

"Ráda vás poznávám." promluvila Lisa a ja jen přikývla.

Zdá se, že to vše teprve začíná.

| Girl | Friend (CZ) ✔ Kde žijí příběhy. Začni objevovat