Zaterdag, in de avond

1 0 0
                                    

Pissig schopt Ashley tegen een steentje, wanneer ze naar de voordeur loopt. Het was ten eerste een vreselijke dag vandaag en ten tweede hadden ze Jones moeten vrijlaten wegens te weinig bewijs. 

Uitgeput ploft ze op de bank en schopt haar schoenen uit. Ze heeft echt helemaal nergens meer zin in.

Lisa is hoogstwaarschijnlijk weer eens uit met vriendinnen en dan zit ze weer eens, alleen op de bank. 

'Ik ben bij Joyce. Ben terug tegen tienen.'  Zoals ze al dacht. 

Met een zucht loopt ze naar de koelkast en pakt een flesje bier uit de koelkast. Niets is beter dan met een stomme soap aan en een flesje bier op de bank. Betere series zijn er toch niet op tv dan stomme soaps na haar werk en voor leuke series op Netflix had ze de concentratie niet. 
Ze grist nog gauw de flesopener mee, zodat ze op de bank gemakkelijk haar flesjes kan openen.

Ze neemt gauw een grote teug uit het flesje. Iets in haar zegt dat het niet slim is, om het halve krat op te drinken, iets in haar zegt dat het een heel goed idee is. 

Ze drukt de televisie aan en laat het maar gewoon op de eerste beste zender staan. MTV, meestal zijn de programma's daar nog vrij acceptabel. 
Al gauw is het eerste flesje leeg en gaat ze door aan het tweede flesje.


Wanneer Lisa thuiskomt, heeft zich een behoorlijke voorraad lege flesjes opgestapeld op de tafel, maar de lust begint ook een beetje te vertrekken. Ze had wel genoeg na vijf flesjes. 

'Avond,' mompelt ze luid, wanneer Lisa binnenkomt. 

'Hoi,' zegt Lisa terug, met een flinke zucht wanneer ze het aantal flesjes ziet. 

'Ik ga al naar bed,' antwoord ze met een zucht op Lisa's zucht, terwijl ze richting de trap strompelt. Het vijfde flesje  was absoluut geen goed idee en dat begon ze nu al te voelen. 

StalkedDonde viven las historias. Descúbrelo ahora