elf

20.5K 1.1K 461
                                    




Gözlerinin bu şekilde dolmuş olması zaten her şeyi belli edecek vaziyetteydi. Yavaşça yeşil kartı masaya bıraktığım da tepeleme doldurduğu bardağı bir anda bitirmişti. Daha önceden olduğu gibi bir ceza değilde kendi isteği için içiyordu.

Gözlerinde biriken gözyaşları sonunda yanaklarından aktığında içimin parçalandığını hissetmiştim. Neydi onu bu şekilde yaralayan? Ya da kimdi? Bilmiyordum ve içim içimi yiyordu. Kahroluyordum. Suçlu benmişim gibi... Onu böyle görmeye alışkın değildim. O buzdan kalbinin içinde aslında çok kırgın bir çocuk yatıyordu. Ellerini yüzüne götürerek yüzünü benden gizlediğin de gerçekten ağladığını fark etmiştim. O şuan karşımda bütün gardını indirmişti. Savunmasız ve bir o kadar da üzgün olduğu her halinden belliydi. Onu bu şekilde görmeye dayanamadığım için gözümden yanağıma doğru süzülen bir damla yaşa engel olamamıştım. Ne diyeceğimi yada ne yapacağımı bilmiyordum. Bu bir ilkti, ilk defa karşımda ağlıyordu.

Elimi yavaşça kaldırarak sırtına dokunacakken kendini geri çekmiştim. Korkuyorum, onun yükünü hafifletememekten çok korkuyorum.

"İyi misin Jungkook?" sesim titremişti fakat umurumda değildi.

Bana cevap vermiyordu bir de üstüne derin derin nefes alıyordu. Ellerini yüzünden yavaşça uzaklaştırarak gözlerini silmişti. Gözlerini bana doğru dikti. Yaşla dolu olsa da bakışlarında gram duygu yoktu. Duvara bakar gibi bana yönelttiği bu bakışlar dengemi bozacak türdendi. Neden bilmiyorum ama Jungkook ilaç gibiydi. Başlarda seni iyileştiren ve bir süre sonra etkisini kaybeden, içmek zorunda olduğun... içsen de artık fayda etmeyen o ilaç...

"Svannah, sen kazandın."

Yanağımdan süzülen yaşı elimi tersiyle silerek gülümsemeye çalışmıştım."Ah, evet."

"Neden ağlıyorsun?"

"Hiç yok bir şey."

"Svannah, ağlamanı istemiyorum."

"Ama sen..."

"Beni boşver sen, şuanda çok sarhoşum." gülümsemesi suratına yayıldığında ağzı kulaklarına varmıştı. Dengesiz davranışlarına artık alışmıştım. Onu bunu boşverin de çok güzel gülüyor.

"Ne yapmamı istersin Svannah?"

Ayağa kalkarak tam karşımda dikilmişti. Ayakta dahi duramasa da karşımda öylece dikilmeye kararlı gibi gözüküyordu.

"Biraz düşünmeme izin ver."

"Ah, hadi ama ayakta duramıyorum."

Gülümsemesi kaburgalarımın içine güller açtırdığın da aklıma gelen ilk saçma şeyi söyleyivermiştim. "Yavaşça soyun,Jungkook."

Söylediğime kahkahalar atmaya başladığın da onu bu şekilde güldürdüğüm için mutlu olmuştum. Fakat içimde ki saçma burukluk bir türlü gitmiyordu.

"Svannah, sen ciddi değilsin değil mi?"

"Çok ciddiyim, soyun."

Suratında ki gülümsemesi bir anda silindiğinde isteğimden hoşlanmamış olduğunu fark etmiştim. "Hadi ama Jungkook soyun."

Ellerini tişörtünün eteklerine doğru götürdüğünde  bir anda çıkardığı tişörtünü yere doğru fırlatmıştı. Kaslarının ortaya çıkmasıyla birlikte her zamankinden kat kat daha fazla albenisi vardı. Kollarını sıktığında beliren kol kasları ve baklavaları... öleceğim galiba. "Yavaş dedim Jungkook."

Oflayarak uzandığı pantolonunun düğmesini yavaşça açmıştı. Belinden aşağı doğru indirdiği pantolonunu da tişörtün yanına yolladıktan sonra bana anlamsız bir şekilde bakmaya başlamıştı. "İstediğin oldu mu?"

"Hayır, bir sonrakinde daha çok şey giymeni istiyorum. Bu şekilde zevk alamıyorum."

Suratına yerleştirdiği piç gülüşü ile hızla yanıma gelerek beni kucağına almıştı. Ağzımdan kaçan tiz çığlığa engel olamamıştım. "Ne yapıyorsun Jungkook ?"

"Seni uzun süredir cezalandırmıyorum. "

"Sen sarhoşsun. İndir beni merdivenlerden çıkamayacaksın."

Beni dinlemeden merdivenlere yöneldiğinde, doğru düzgün adım atamasa bile yürümeye çalışıyordu. "Ben düşerim, seni düşürmem."

Sonunda merdivenler bittiğinde derin bir nefes alarak beni odama doğru götüren Jungkook 'a bakmaya başlamıştım. Ayağı ile kapıyı sert bir şekilde ittikten sonra beni yatağa sakince bırakmıştı. Üzerime çıktığı gibi dudaklarıma yapıştığında her hareketine karşılık vermeye çalışıyordum. Büyük bir şevk ile dudaklarımı öptükten sonra bir anda durmuştu.

"Dön arkanı Svannah."     Merhaba eski Jungkook. Hangi yüzün gerçek?

Üstümden kalkarak ayakta öylece dikilmeye başladığında ona arkamı dönerek saçlarımı kenara almıştım. Fermuarımı açtığında bende elbiseyi çıkartarak kenara atmıştım. Sütyenimide çıkardıktan sonra Jungkook'un önüne doğru eğilmiştim.

"Svannah, kilodunu neden çıkarmadın?"

"Senin çıkarmanı istedim."

Kilodumun kenarında bulunan dikişleri yakaladığı gibi yırtmıştı.

Vücudumdan ayrılan iç çamaşırından sonra sonunda çırılçıplak kalmıştım.

  İçime hızla girdiğinde bu sefer canım eskisi kadar acımamıştı. Sanırım alışıyordum artık. Duygusuz ve hissiz sevişmelere... 

Kendimi bu şekilde  Jungkook'a teslim etmem kendimi kötü hissetmeme sebep oluyordu sadece. Onun lanet bir sürtüğüyüm işte.

Saat 00:02 idi.

Yeni yılın başlangıcı hayallerimde ki gibi olmadı.

2018'in başlangıcı bu şekildeyse...

sonu, sonu çok kötü.

-o-

Jungkook'un ağzından:

Odanın içini dolduran müzik sesine uyanmıştım. Sanki o iğrenç melodi sesi   kafamın içinde çalıyordu. Yüzümü buruşturarak gözlerimi açmaya çalıştığım da yarı çıplak bir halde koltukta yattığımı fark etmiştim. Her yer batmıştı ve leş gibi içki kokuyordu. Sehpanın üzerinde ısrarla çalan telefona uzandığım da Kwang'ın aradığını fark ettim. İstemsizce suratım düşmüştü. Hep böyle en olmadık saatlerde aramak gibi bir huyu vardı. Sinirle açtığım telefonu bağırarak cevaplamıştım.

"Ne var Kwang?"

"Günaydın Jungkook bey."

"Özet geç, uyumak istiyorum."

"Jungkook bey, o kız hakkında."

Kalbim hızlıca atmaya başladığın da uyku denen hiç bir şey kalmamıştı bile. "Min mi? Hemen söyle? Ne buldunuz?"

"Yetimhanede eskiden çalışan güvenlikçiyi bulduk efendim. Ve o kızın şuan da nerede olduğunu bildiğini söylüyor."


"Sessiz ol şimdi. Seni kimse kurtaramaz veya duyamaz. O p*ç arkadaşın da gelmeyecek."   


  ☾☾☾  

Gerçeklere bir adım daha yaklaşıyoruzz 

aslında kitaba bir süre ara vermeyi düşünmüyor değilim arkadaşlar

oylarınız ve güzel yorumlarınız sayesinde yazıyorum

çalışmam gerekiyor ve çalıştıktan sonra yorgunluktan uyuyup kalıyorum. konular yetişmiyo :'/ 

herşey için teşekkürler

destekleriniz için minnettarım

öpüldünüs~~

bu arada bölüm resmi nasıl olmuş :>

I want, touch u | Jeon JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin