Bölüm 11:Berfin

13 1 0
                                    

Bu bölüm medyada Sezen Aksu "yeni ve yeni kalanlar" var.

Kapıyı açmak hiç bu kadar zor olmamıştı benim için.Ama tüm heyecanımı yenerek galip çıktım ve bir anda kapıyı açtım.Karşımda sadece bana aitmişçesine geniş bir oda vardı ama biraz ilerledikten sonra bu hayal oldu.Her bir köşeye ayrı konulmuş üç tane yatak vardı.Neyse yinede alan büyüktü.Her yatağın yanında üç tane çekmecesi olan bir komidin vardı.İçi boş bir buzdolabı ve kişisel eşyalarımızın olduğu birer dolap vardı.İkisi şimdiden dolmuştu.Bir tek ben kalmıştım.

Benim dolabım biraz hırpalanmış ve eskimişti en son gelenin ödülü bu olsa gerek bu ayrıntılı incelememin ardından banyonun kapısının gıcırtısı ile irkildim.Arkamı döndüğümde gelen bu kızın oda arkadaşım olduğunu az çok tahmin etmiştim.

Bana doğru geliyordu orta boylarda esmer bir kızdı ama güzeldi yani bu lafı da çok kullanmam yani bilirsin ama hak vermek lazım.Sıcak kanlı bir insandı bunu hemen anlamıştım insan sarrafı olacak yaşta değilim ama hislerde önemli tabi.

Tam da tahmin ettiğim gibi çıktı.Tanışma faslında her şey döküldü ortaya.Berfindi adı Mardin de yaşıyor hemşirelik okuyordu ikinci senesindeymiş bana göre tecrübeli yardım alabileceğim bir kişi olabilirdi.Boş yatağa hemen yerleştim karşımda ki yatakta Berfinindi.Buna sevinmiştim çünkü ısındım ona.

İlk işim biraz dinlendikten sonra yatağimı düzeltmek ve hoşlanmadığım valizi bir an önce dolabıma yerleştirmek oldu tabi Berfinin desteğiyle.Kısa bir süre sonra bitmişti.

Diğer arkadaş nerde diye sordum merakla Berfine.

Yüzüne düşen saçını diğer tarafa atarak."Ha sen Eceyi diyorsun.Ece şimdi gelmez akşama doğru belki gelir.Merak etme tanışırsın bu kaçınılmaz çünkü artık beraber yaşayacağız" dedi gülümseyerek.

Aslında merak ettim doğrusu çünkü beraber yaşayacağım insan nasıl biriydi acaba...

Arkadaşlar devamı gelecek oy kullanmayı unutmayın teşekkürler.

Vedatkvst

BAĞIMSIZWhere stories live. Discover now