Bölüm 10:İzmirde

10 1 1
                                    

Arkadaşlar medyada bugün Sezen AKSU gülümse var.

Meleğin günlüğü İzmire gittikten sonraki zamanı içeriyordu.Artık günlük okunmaya hazırdı.

Meleğin günlüğü.

"Sevgili sırdaşım.İçimi sınırsız açtığım tek arkadaş.Seninle İzmiri çekiştiriceğiz hazır ol bugün İzmirde ki ilk günüm ayrıca ailemden de ayrı kaldığım ilk gün ve buna rağmen babamın bütün ısrarlarına rağmen buraya yalnız gelmek istedim çünkü bağımsız bir şekilde hareket etmeyi öğrenmem lazım.

"Bütün olumsuzluklara rağmen gülümse kızım çünkü bu senin silahın olacak."der hep babam.

Bende bunu bir zırh gibi giyindim ve çıkarmayı hiç düşünmüyorum.Burda yaşayacağım her şeye karşı "gülümse" diyeceğim.

Ailemden ayrı geçirdiğim ilk gece kolay geçmeyecek biliyorum ama bu illa ki bir gün gerçekleşecekti.İzmire ayak bastığım gibi başvuru yaptığım devlet yurduna gitmek oldu hedefim çünkü yanımdaki bavullardan kurtulmam lazım.Araştırıp sora sora bulduğum yurda sonunda ulaşmıştım.

Yurt İzmirin güzel bir yerine konulmuştu hem üniversiteye de yakındı.Bu benim için sürpriz yumurta gibi olmuştu.Çünkü bu şehre yabancıydım neticesinde.Yurt sadeydi öyle ahım şahım bir görseli yoktu ama sevmiştim.Önünde oturup kuşlarla sohbet edeceğim kafa dinleyeceğim bankları olan üç katlı bir binaydı.Bu içime güzellik katmıştı.Elimde bir an önce kurtulmak istediğim bir valiz sürükleye sürükleye yurdun girişine geldim tabi güvenliksiz olmazdı.Bu engelide aştıktan sonra panoda asılı olan duyurulara gözüm çarptı.

Odalar belli olmuştu tabi üç kişilik odalar oluşturulmuştu.Sırasıyla Ece,Berfin ve Melek yazıyordu galiba tanışacağım ilk insanlar olacaklardı.Heyecanlanmıştım aslında elimde olmadan.İlerledim sonra girişte sağda yurdun yemekhanesi bulunuyordu.Ona sonra sıra gelecek.

Asansör kullanmayı sevmem ama bu valiz için bindim içinde çalan 9. Senfoni içimi rahatlatmıştı bir an.Bir anda asansör kapısı açıldı.Yavaş yavaş ilerledim.Odamı buldum 103. oda yazıyordu kapı kolunu çevirmek hiç bu kadar zor olmamıştı....

Arkadaşlar devamı gelecek oy kullanmayı unutmayın teşekkürler.

Vedatkvst

BAĞIMSIZWhere stories live. Discover now