Capitolul 18

18.5K 923 109
                                    

Hey! Imi pare rau, ca de obicei, pentru ca va tin atat de mult pe jar, doar ca nu am putut posta. Stiu ca este scurt, dar nu le pot face mai lungi.

In capitolul trecut, v-am intrebat de ce credeti ca Cooper poarta negru si au fost foarte mult pareri si ipoteze, unele chiar nebunesti si imposibile cum ar fi ca Ethan, Raisa si Cooper ar fi frati.

Au ghicit destul de multi, dar am selectat doar persoanele care au specificat motivul exact, nu doar s-au apropiat. O sa dedic capitolele pe rand, exact cum au fost ghicite. In caz ca nu voi scrie atatea capitole, incat sa dedic cateunul pentru fiecare parte, imi cer scuze si voi incerca sa gasesesc un mod de a rezolva asta.

Prima persoara care a ghicit este @anca-ioana.

The Weeknd—Devil May Cry

Raisa in prezent--->

Capitolul 18

Întrebările lui Cooper încă îmi bântuiau gândurile.

Când am acceptat să fac toate acele lucruri pentru Ethan, ştiam că mă bag în ceva periculos. Stăteam şi priveam ceilalţi hoţi cum erau prinşi şi mă gândeam de ce nu şi eu.

Nici măcar nu vroiam să fac asta. Am început să fur pentru că Ethan mi-a cerut-o, nu din plăcere. Aşa că nu pot să îmi dau seama cum de sunt atât de bună la lucrul ăsta, când nici nu îmi place ceea ce fac.

Ştiu că majoritatea lucrurilor pe care le furăm, erau de la alţi infractori şi erau probabil furate de la altcineva, dar asta nu mă făcea să simt mai bine. Eram până la urmă lucrul din care trăiau, chiar dacă asta i-au făcut bogaţi şi Ethan vroia să le ia asta.

Şi a reuşit pentru că ‘La Dill’s’, era cel mai mare gâng de hoţi şi era format doar din cei mai buni infractori. Iar Ethan îl conducea...

‘Crezi că rezişti?’

Oare? Oare rezistam?

Nici măcar nu îmi puteam căuta răspunsuri la propriile întrebări pentru nu ştiu cărui lucru trebuie să îi rezist!

Trebuia să rezist captivităţii sau informaţiei din acte?

Sau amândurora?

Eram aşezată pe marginea patului, aşteptându-l pe Cooper. Trebuia să îmi facă actele de externare.

Se pare că eram în afară oricărui pericol şi mă puteam întoarce acasă.

O să mă întorc în acea casă prea goală pentru mine.

Eram obişnuită cu o casă plină de persoane, gălăgie mere. Dar după moartea lor, am început să fiu singură, simţind cum liniştea mă înghite de vie.

Iar acum, urma să revin acolo. Urma să ajung în locul de unde am plecat.

Singură mereu.

Trebuia s-

Gândurile mi-au fost întrerupte de Cooper care a intrat pe uşă purtând aceleaşi haine ca şi ieri.

Am înghiţit în sec când am realizat ceva. Când m-am trezit ieri eu nu purtam costumul de baie. Purtam roba spitalului.

Fiori au început să îmi străbată corpul când am realizat că Cooper îmi atinsese corpul când eu eram inconştientă. Refuzăm să mă gândesc la faptul că mă schimbat de costum înainte să mă aducă aici. Nu cred că a făcut asta.

Nu vreau să cred că a făcut asta.

-          Gata de plecare? A întrebat el ca şi cum totul era perfect în regulă. De ca şi cum nu mă ţinea închisă într-o casă.

Getting Caught (Prima Carte)- EditataWhere stories live. Discover now