Capitolul 12

21.7K 907 91
                                    

Hey:) Am niste anunturi de facut:)

1. Am postat pe profilul meu conturile de Twitter, Tumblr, Instagram, Facebook si Ask.  Contactati-ma!:)

2.Am postau un short-story numit "Mine". Daca vreti sa cititi, dar ATENTIE, macar +16! O gasiti la lucrarile mele.

3.Ar trebuii sa cititi short-story-ile lui @RalucaRadulesc. Sunt Geniale! Link-ul il voi posta in External Link.

Sparky---------->

Dedic capitolul lui @CappuccinoG

"in 3 ore am reusit sa-ti citesc cartea. este draguta, este genul meu, as putea spune. ma bucur nespus de mult ca Cooper este interpretat de James Franco, pana la urma James este o bunaciune, nu? ma cam intreb ce o sa faca Ethan, nu prea il vad genul care sa renunte si chiar daca n-o iubeste pe Raisa - sau o iubeste, dar nu mi-am dat eu seama - cred ca o sa vina dupa ea, doar ca sa-i faca in ciuda lui Jared. Tom, si el este o bunaciune, neah, ai ales numai bunaciuni pentru povestea aceasta. ador comportamentul lui Raisa, intr-un fel sau altul, asa sunt si eu, incapatanata si nu fac nimic din ce mi se spune. chiar daca as dorii ca Jared si Raisa sa fie impreuna, mai mult mi-ar placea ca el sa-si pastreze raceala fata de ea si cateodata s-o sarute, sau cine stie, sa ajunga la ceva mai mult. totusi, vezi ca ai multe greseli, ar trebui sa cam editezi cartea, mie imi place mult si nu mi-as dori-o cu greseli. si sper sa postezi cat de curand, abea astept sa vad ce se intampla. mult spor la scris."

Capitolul 12

A doua zi m-am trezit simţindu-mă mai bine pentru că durerea dispăruse. Cel puţin cea de stomac. Capul încă mi se învârtea, de fiecare dată când făceam o mişcare bruscă. Încercam să mă mişc mai lent.

Mi-am luat tot ce aveam nevoie şi m-am îndreptat înspre baie. După lunga baie pe care am avut-o am ieşit şi mi-am uscat corpul cu un prosop alb. Apoi m-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni şi un tricou.

 M-am uitat în oglindă examinând rana de pe frunte. Nu era foarte mare şi încă avea pansamentul pus de Cooper, ieri seară, aşa că nu puteam să văd cât de grav era, dar sperăm să nu rămân cu semn.

Am oftat când mi-am adus aminte că încă nu aveam un sutien. Încă o săptămână şi voi obţine unul. Gabby nu era atât de învârstă, aşa că nu ştiu cum a uitat. E un simplu sutien. Dacă uită penseta mai ziceam, dar sutienul? Orice fată are nevoie de el.

De când s-a îmbolnăvit, au apărut nişte schimbări în casă.

O dată la câteva zile, Aaron intră în casă aducând mâncarea. Ştiam că el nu mă va mai păzi de acum încolo, aşa că nu aveam nicio reţinere. Săptămâna trecută, l-am întrebat ce face, ironic desigur, şi mai că îi venea să îmi dea una, ceea ce m-a făcut să râd.

Din moment ce Gabby nu era, eu trebuia să gătesc. Nu eram foarte pricepută, dar ştiam şi eu să fac câte ceva. Deşi de câte ori gătisem, eram acasă doar cu Tom, aşa că mâncăm doar cu el. Evan şi Cooper probabil că îşi găteau singuri.

Gândul mi-a zburat din nou la supa de ieri seară. Cine o gătise? Mă îndoiesc că Cooper ştie să gătească. Şi chiar dacă ar ştii, nu cred că mi-ar găti mie. Aşa că rămâne Evan. Nu îmi vine să cred că idiotul ăla chiar mi-a făcut supă de legume. Se pare că nici el nu e atât de indiferent precum vrea să pară.

Un al treilea lucru care s-a schimbat este faptul că eu trebuie să fac curăţenie după mine. Locuiam singură de trei ani şi deja nu mă mai deranja, dar de când sunt ţinută ostatică, numai Gabby făcea treburile casnice şi mă obişnuisem cu asta. Eu le făceam pe alea mele, adică găteam, băgam la spălat şi făceam curat în camera mea.

Getting Caught (Prima Carte)- EditataWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu